1. Home
  2. Inspiratie
  3. Urban Outfitters in Amsterdam!

Urban Outfitters in Amsterdam!

Door Shelley Beekman - Woensdag 16 Oktober 2013 | 14:53

Na jaren wachten is het dan eindelijk zo ver, morgen is de officiële opening van Urban Outfitters in Amsterdam in de Kalverstraat. Elke ochtend rijd ik er langs als ik in mijn veel te volle tram gepropt zit. Stiekem spiek ik dan door de openstaande deur naar binnen in de hoop dat ik een glimp opvang van het interieur van de nieuwe winkel. Vanaf morgen is dat spieken verleden tijd, want dan zweef ik door de deuren van deze mode hemel.

Voorheen was Urban Outfitters alleen te vinden in Antwerpen of Londen, natuurlijk kon ik wel alles online bestellen, maar dat geeft toch niet hetzelfde gevoel als door de winkel slenteren, alle stoffen voelen en door de boeken bladeren. Blijkbaar dacht Urban Outfitters daar net zo over want de officiële opening van de winkel morgen is voor iedereen toegankelijk.

Behalve de nieuwe winkel bewonderen, kan je morgen nog veel meer dingen doen bij de opening. Zo is er een dj, kun je een fake-tattoo laten zetten, jezelf met je vriendinnen vast leggen in de photobooth en last but not least: je kunt 500 euro shopping money winnen als je de piñata kapot weet te slaan. Op de facebook pagina kun je laten weten of je aanwezig zult zijn morgen!

Kan je niet meer wachten tot de deuren echt open gaan? Hier hebben we vast wat inside scoops voor je verzameld. Hou ook goed onze twitter en instagram pagina in de gaten voor updates!

urban outfitters amsterdam

urban outfitters amsterdam

urban outfitters amsterdam

 bron beeld:  instagram.com/uoeurope

Lees ook