1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuw sieradenmerk: LUZ

Nieuw sieradenmerk: LUZ

Door Moniek Linssen - Woensdag 16 Juli 2014 | 10:33

luz-sfeer

Dinsdag 15 juli werd het nieuwe sieradenmerk LUZ geïntroduceerd. Duurzaamheid, authenticiteit en passie zijn de keywords van het merk. Zo vertelde Loes Termeer (founder en ontwerpster) dat ze mensen wil laten genieten van het nu, aangezien we in een tijd leven waarin werkelijk álles snel moet gaan.

De naam van het label betekent in het Spaans ‘licht’, vandaar de subtiele en kleine sieraden die geïnspireerd zijn op modetrends. Het bijzondere is dat ieder item een symbolische waarde heeft. Van minimalistische vormen tot verfijnde veren, voor ieder is er iets toepasselijks te vinden. Leuk én belangrijk weetje: elk sieraad is gemaakt van 16 karaats goud of zilver filled steel. Een garantie voor kwaliteit!

luz-sieraden

“Met iets kleins, een groot gevoel geven.” – het motto van LUZ.

Loes zet met haar label een sterk concept neer: alles is tot in de puntjes uitgevoerd, van de verpakkingen tot de lay-out van haar site. Zo wordt een aankoop iets speciaals en een echt cadeautje (voor jezelf). De collectie bestaat uit oorbellen, armbanden, kettinkjes, ringen en kleine initialen waarmee je het sieraad kunt personaliseren. En niet geheel onbelangrijk, de prijzen variëren van € 4,95 voor de initialen tot € 39,95 voor de kettingen.

luz-presentatie

Wil jij ook een kijkje nemen? Woensdag 16 juli en donderdag 17 juli vind je een pop-up store op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.

Lees ook