1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sneak peak: Forever21 in Amsterdam

Sneak peak: Forever21 in Amsterdam

Door Marise Doeve - Vrijdag 18 April 2014 | 12:32

Forever21 Amsterdam

Tripjes naar Antwerpen en New York zijn niet meer nodig. Wij shoppen onze Forever21 items tegenwoordig een stuk dichter bij huis. Want ja, inderdaad, er zit nu een Forever21 in Amsterdam! Gister waren wij bij de VIP pre-shopping avond en morgen gaat hij open voor het grote publiek. Neem hier alvast een sneakpeak.

Ok, het is niet dat we een tripje naar Antwerpen of New York nou zo vervelend vonden maar goed, hoe leuk en makkelijk als je al die fashion items ook gewoon dicht bij huis kunt shoppen. Juist ja, hemels. En wat kun jij je geluk straks op.

Maar liefst drie verdiepingen hoog is het pand met een ingang aan de Kalverstraat én aan het Rokin. Van fashion items met een hoog hipster gehalte en lingerie waar de boyfriend zijn mond open van valt tot basics en über comfortabele yoga kleding, alles is te vinden in dit filiaal.

Niet alleen zijn de items heel leuk, ze zijn ook nog eens súper betaalbaar. Hoe betaalbaar dan? Denk jeans, jurkjes, tops en meer voor 10-20 euro en bijvoorbeeld basic hemdjes voor slechts 2(!) euro. Het zou gek zijn als je een item vindt dat meer dan 30 euro kost. Wij kwamen al met een grote gevulde gele tas naar buiten, jij straks ook?

Is Amsterdam voor jou toch net even te ver? Of geen zin in de massale drukte die er de komende dagen bij de winkel zal zijn? Gelukkig is de Nederlandse webshop nu ook geopend!
Klik hier om de collecties online te bekijken.

Leuke items bij de Forever21 in Amsterdam Forever21 in Amsterdam opening Denim afdeling in de Forever21 in Amsterdam

Lees ook