1. Home
  2. Inspiratie
  3. Rampampam… Forever 21 komt naar: Rotterdam!

Rampampam… Forever 21 komt naar: Rotterdam!

Door Britte Kramer - Maandag 28 September 2015 | 16:56

Forever 21

Rotterdam en omstreken, pak de feestmutsen er maar bij. Nederland hartje Forever 21 – en dat werd opgemerkt door de hoge piefen van het mode-imperium. Nu de eerste winkel aan het Amsterdamse Rokin niet alleen een feit, maar ook een succes is, wordt er volgende maand een tweede Nederlandse vestiging geopend. Waar? In de Rotterdamse Koopgoot! Monki, Urban Outfitters en Primark gaven blijkbaar het goede voorbeeld.

1712 vierkante meter
Beeld je even in: 1712 vierkante meter vòl betaalbare fashionitems. Want dat is wat je gaat aantreffen. En dan hebben we het niet alleen over de ‘standaard’ kleding en accessoires, maar ook over de andere lijnen van de modeketen: Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN, Forever 21 Girls en Forever 21 denim en lingerie.

Forever 21 Rotterdam

Slaapzak voor de deur
De keten is duidelijk van plan om meteen vriendjes te maken in haar nieuwe thuisstad: de eerste driehonderd bezoekers ontvangen een giftcard van raad-eens-hoeveel-euro? Juistem, 21. Wanneer je je slaapzak voor de deur moet leggen? Als richtlijn kunnen we je deze info geven: de deuren gaan zaterdag 17 oktober om 9:00 uur open. (Vrijdagavond lijkt ons dus wel een prima moment.) En als je weinig zin hebt in drommen mensen, dan shop je jouw favoriete Forever 21-jurkjes gewoon hier.

Volg het gebeuren via social media met de hashtag #F21ROTTERDAM. 

Lees ook