1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes onder de € 25,-

Jurkjes onder de € 25,-

Door Arantxa Brammerloo - Vrijdag 24 April 2015 | 15:38

Komt het gezegde “aan het einde van je geld nog een stuk maand over hebben” jou bekend voor? Vanaf nu niet meer! Nu het weer steeds beter wordt en er een hoop leuke activiteiten op de agenda staan, moet je natuurlijk ook voor alles een outfit shoppen. En om te voorkomen dat jij het geld op je rekening binnen no time als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen, hebben wij een paar superleuke jurkjes onder de € 25,- voor je verzameld. Zo zie jij er tijdens elke gelegenheid gegarandeerd goed uit én ben je niet op de helft van de maand al blut!

Jurkjes onder de € 25,-

Nu de dagen langer worden en het zonnetje zich weer laat zien, plannen we onze agenda’s vaker vol met leuke dingen.  Voor je het weet vliegen de uitnodigingen voor festivals, feestjes en borrels je om de oren. Dat is leuk, tot je je ineens realiseert dat je eigenlijk niets hebt om te dragen. Als je niet veel te besteden hebt, geen tijd hebt om te shoppen of simpelweg geen inspiratie hebt, ligt een kledingcrisis al gauw op de loer. Om miskoopjes, teleurstellingen en een lege portemonnee te voorkomen hebben wij hieronder een aantal leuke jurkjes onder de € 25,- voor je verzameld. Zo heb je aan het einde van de maand vast nog geld over én hoef je niet te bezuinigen op een geweldige outfit. Wedden dat je binnenkort alle feestjes onveilig maakt?

Forever21

Als shoppen een van je grootste hobby’s is, móét je wel van Forever21 houden. Ze hebben zoveel leuke jurkjes onder de € 25,- dat kiezen vrijwel onmogelijk is. De jurkjes hieronder zijn spotgoedkoop, dus over je budget hoef jij je geen zorgen meer te maken. Ook leuk: sinds vorig jaar kun je Forever21 ook vinden op de Kalverstraat in Amsterdam. Weer een extra reden om gauw een tripje naar Amsterdam te plannen dus!

Forever21 jurkjes onder de € 25,-
Forever21 € 14,90 | Forever21 € 11,99 | Forever21 € 14,99 | Forever21 € 21,00

Nelly

De jurkjes van Nelly zijn hét bewijs dat een goedkoop jurkje niet per se een goedkope uitstraling hoeft te hebben. Van co-ords tot longsleeves en cocktailjurkjes; voor iets meer dan twee tientjes kun je al in het bezit zijn van één van deze pareltjes. Als je houdt van kleurrijke, speelse kleding is een shopsessie bij Nelly zeker geen overbodige luxe. 

Nelly jurkjes onder de € 25,-
Nelly € 14,90 | Nelly € 17,99 | NLY € 16,99 | Nelly € 16,99

Om nog meer jurkjes onder de € 25,- te zien, kun je hier een kijkje nemen. Veel plezier met shoppen!

Lees ook