1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Nederlands modemerk Vanilia

Merk in de spotlight: Nederlands modemerk Vanilia

Door Admin - Dinsdag 06 November 2012 | 15:46

Wij zijn gek op merken met een eigen verhaal en een bijzondere collectie. Vanilia is een van deze merken. Het Nederlandse modehuis doet alles zelf, van de ontwerpen tot het testen van de stoffen. En dit doen zij met groot succes, want de collectie van het merk is bijzonder mooi!

Het merk bestaat al ruim twintig jaar en is erg succesvol in Nederland. Het heeft drie verschillende lijnen waardoor het voor een brede doelgroep geschikt is. Zo is het Vanilia label opvallend en feestelijk, staat Vanilia Elements voor elegant, sexy en zakelijk en VNL is stads en hip. De Vanilia kleding wordt gemaakt van duurzame stoffen en daardoor is de kwaliteit uitstekend.

De man achter het modemerk, Michel Hulzebosch, is vrijwel onzichtbaar in de modewereld. Hij wil zo min mogelijk weten van de glamourwereld. Vanilia wordt gecreëerd vanuit een oude zeepfabriek met uitzicht op de Zaan. In dit hoofdkantoor wordt er met veel passie gewerkt om iedere keer weer de mooiste kleding te ontwerpen. Het merk bestuurt daarnaast ook nog een fabriek in Turkije waar zo’n 250 mensen werkzaam zijn.

Op Jurkjes.nl vind je de leukste Vanilia kleding!

Vanilia kleding | Jurkjes.nlVan links naar rechts: VILA jurk groen €39.95, Little Mistress jurk blauw €31.95, VILA jurk stippen €29.95

Lees ook