1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Nikkie by Nikkie Plessen

Merk in de spotlight: Nikkie by Nikkie Plessen

Door Merel Van Hees - Woensdag 03 December 2014 | 13:54

Nikkie Plessen | Jurkjes.nl

Op zoek naar het perfecte jurkje, dat vrouwelijk, sexy, elegant en trendy tegelijk is? Dan ben je bij NIKKIE by Nikkie Plessen aan het juiste adres. Het is ook een van de snelst groeiende Nederlandse modemerken van dit moment.

Het merk
Het label werd opgericht in Amsterdam in 2011 door Nederlandse celebrity Nikkie Plessen, bekend geworden doordat ze 2 jaar lang VJ is geweest bij TMF. Maar mode was altijd al haar grootste passie en zo begon ze dus haar eigen kledinglijn. Inmiddels heeft ze al verschillende brand stores verspreidt over 15 landen.

Het geheim achter het merk is het verkopen van high-end ontwerpen en luxe materialen voor een betaalbaar prijsje. Het merk vult het gat tussen fast fashion en dure designer merken. Nikkie haalt haar inspiratie dan ook uit bekende it-girls zoals Victoria Beckham, Kate Moss en Blake Lively.

Collectie
Met de luxe collectie van Nikkie geeft zij antwoord op de vraag van de Nederlandse vrouw: ‘’Hoe kan ik mij stijlvol kleden in de dag en avond?’’ Nikkie heeft jurkjes die je overdag netjes kunt dragen naar je werk met een chique jasje en ’s avonds zo kunt stijlen dat jij door kan naar de borrel met je vriendinnen.

Ben je benieuwd naar haar jurkjes? Neem dan snel hier een kijkje.

Lees ook