1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Diesel

Merk in de spotlight: Diesel

Door Merel Van Hees - Woensdag 08 Oktober 2014 | 15:38

Merk in de spotlight: Diesel | Jurkjes.nl

Ben jij een stoere chick en op zoek naar een perfect jurkje? Bij Diesel ben je zeker op het juiste adres. Het merk staat al jaren bekend om haar rebelse ontwerpen die echte musthaves voor jouw garderobe zijn!

Het merk
Het Italiaanse kledingmerk is opgericht in 1978 en heeft inmiddels 200 eigen winkels in bezit. Geen Diesel winkel te vinden bij jou in de buurt? Ze leveren hun kleding ook aan verschillende boetiekjes en warenhuizen. Het merk richt zich voornamelijk op de jeugd die druk bezig is met carrière maken en de slogan van Diesel luidt dan ook ‘’For successful living’’. Dus mannen en vrouwen tussen de 18 en 25 jaar kunnen zeker slagen hier!

Collectie
Het merk Diesel staat bekend om haar stoere, rebelse ontwerpen en de hoge kwaliteit. De kleding is gebaseerd op de laatste modetrends en kleuren en zijn van diverse stofjes gemaakt. Van denim tot gebreid, op ieder weertype is Diesel voorbereidt.

Helemaal leuk is dat Diesel zich echt richt op de verschillende lichamen en figuurtypes die wij vrouwen hebben. Denk aan een recht, wijdvallend jurkje tot aan een sexy accentuerende dress.

Samenwerking
Wist je dat Diesel – in samenwerking met EA  Games voor De Sims 3 – een uitbreidingspakket heeft ontwikkeld; Diesel Accessoires. Dit uitbreidingspakket heeft super leuke virtuele kleding en meubels van Diesel

Benieuwd naar dit al jaren populaire merk? Bekijk snel de jurkjes hier.

Lees ook