1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Jeane Blush

Merk in de spotlight: Jeane Blush

Door Shelley Beekman - Zaterdag 02 November 2013 | 09:40

jeane blush

Wie houdt er nou niet van jurkjes? Ze zijn mooi, elegant, sexy en we voelen ons er goed in. Daarom dragen we ze ook vaak naar feestjes en andere bijzondere gelegenheden. Een merk dat ontzettend mooie jurkjes als deze verkoopt is Jeane Blush. Tijd om dit merk wat beter te leren kennen! Dit is merk in de spotlight: Jeane Blush.

Jeane Blush is een Zweeds merk dat in 2008 is opgericht. Gelukkig is het nu ook online te bestellen in Nederland want dit merk heeft de mooiste, super vrouwelijke jurkjes. Elk seizoen komen ze weer met een verrassende collectie, want behalve jurkjes hebben zij ook accessoires, schoenen en tassen.

Jeane Blush werkt met fijne stoffen die het vrouwelijk lichaam met liefde omarmen. Het geeft elke look een zwierig en flirterig effect. Het merk heeft ook veel oog voor details, zo wordt elk jurkje heel mooi afgewerkt. Het ontbreekt dan ook niet aan de kanten randjes en ruches. Verder wordt er ook veel aandacht op het vrouwelijk silhouette.

Jeane Blush is onder andere te verkrijgen bij Nelly.com, één van onze favoriete webshops als het gaat om mooie uitgaansjurkjes. De jurkjes zijn daarnaast ook nog een super betaalbaar en dat maakt shoppen bij Jeane Blush extra leuk! Ben jij inmiddels net zo enthousiast over dit merk als wij? Klik dan hier en shop de mooiste jurkjes.

Lees ook