1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Bruuns Bazaar

Merk in de spotlight: Bruuns Bazaar

Door Shelley Beekman - Zaterdag 30 November 2013 | 10:00

bruuns bazaar

Het Deense merk Bruuns Bazaar is opgericht door de twee broers: Bjorn en Teis. Het merk heeft fashionable Scandinavië daarmee aardig op de kaart gezet. Toen het merk te zien was op Parijse modeweek in 1999 was de rest van de wereld meteen verkocht. Bruuns Bazaar is tegenwoordig niet meer weg te denken uit modeland, tijd om dit merk een keertje in de spotlight te zetten.

De collecties van het merk zijn klassiek, iconisch en toch een tikkeltje sexy. Het is goed te zien dat de kleding met veel liefde tot stand is gekomen. De fijne prints, luxe stoffen en elegante ontwerpen laten de vrouwelijke vormen extra goed tot recht komen. Ondanks dat dit een heus designer merk is zijn de kledingstukken nog redelijk betaalbaar.

Inmiddels is het merk te verkrijgen in meer dan twintig landen en zijn de gebroeders Bruun nog steeds een grote inspiratiebron voor veel jonge ontwerpers. Behalve vrouwenkleding ontwerpt het duo ook mannenkleding en hebben ze ook een aantal mooie eyecatchers in hun lijn.

Nieuwsgierig geworden naar het merk Bruuns Bazaar? Neem dan snel een kijkje op hun eigen pagina en ontdek zelf dit luxueuze merk! Of bekijk de video van hun laatste fashionweek hieronder.

Lees ook