1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Forever 21

Merk in de spotlight: Forever 21

Door Michelle Laros - Dinsdag 27 Mei 2014 | 09:00

forever21

Als shoppen een van je grootste hobby’s is, zet dan Forever 21 maar op je lijstje. Want deze Amerikaanse winkelketen en het kledingmerk vind je nu ook eindelijk (sinds een maand) in ons mooie Amsterdam. In deze winkel lopen wij maar al te graag rond. Wil je weten waarom? Net als H&M en Primark hebben zij super veel trendy mode voor lekkere prijsjes! Wij houden er van! Dit is merk in de spotlight: Forever 21

Het begon allemaal in Los Angeles in 1984. De winkel heette toen nog Fashion 21. In het eerste jaar van hun bestaan, groeide de keten enorm en werden er snel nieuwe winkels geopend. Zes maanden na de opening van de nieuwe winkels, werd de naam veranderd in Forever 21, zoals we de keten nu nog steeds kennen.

Vanaf midden april is de shop ook geopend in Amsterdam op de Kalverstraat. Waar wij vóór de echte opening al eerder een kijkje mochten nemen (lees: Sneak peak: Forever 21 in Amsterdam). Het is de bedoeling dat -hopelijk binnenkort!- Forever 21 haar winkel ná Amsterdam ook in Rotterdam en Utrecht opent.

Wat maakt Forever 21 nou speciaal waardoor we met zijn alle opslag verliefd worden op deze winkelketen? Veel, heel veel kleding, uitgebreide collecties, spotgoedkope jurkjes en vooral grote winkels! Met hun nieuwe en fascinerende winkelomgevingen, leuke en creatieve kledingontwerpen en dé accessoires om je look tegen de juiste prijs compleet te maken, willen wij graag uren blijven winkelen in dit shoppingwalhalla.

Het brede assortiment is vooral lekker jong voor meiden tussen de 18 en 30 jaar. Hun laatste collectie die zij uitbrachten heet ‘Modern Femme’. Een collectie met lekker veel must-have items voor de moderne romantische look. Prijzen liggen altijd tussen de 20 – 30 euro, ook in deze collectie. Dus over het spreekwoord ‘aan het einde van mijn geld hou ik altijd nog een stukje maand over’ hoef je jezelf vanaf nu niet meer druk te maken.

Ben je nog op zoek naar een ‘low-budget with high-pleasure’ jurkje dan hoef je niet ‘forever’ meer te blijven zoeken want ook op jurkjes.nl vind je verschillende mooie jurken van dit merk waar je de hele zomer veel plezier aan kunt beleven. Dus.. klik!

Lees ook