1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Dry Lake

Merk in de spotlight: Dry Lake

Door Marise Doeve - Maandag 27 Mei 2013 | 09:10

Dry Lake | Jurkjes.nl

Een verfrissende en toch tijdloze collectie aan prachtige jurken, twaalf keer per jaar. Dat is de wens van menig fashionista en deze wordt vervuld door het Zweedse merk Dry Lake. Ieder jaar brengt het label twaalf collecties uit, waaronder de special editions tijdens de feestdagen. Door dit concept bevatten de collecties altijd de laatste trends.

Dry Lake bestaat pas een jaar maar heeft al een behoorlijk statement neergezet in de mode-industrie. Op dit moment wordt de kleding al in 60 winkels in Scandinavië verkocht, maar ook online is het merk volop verkrijgbaar en gewild. Door het diverse en continu verversende aanbod zit er altijd wel een geschikt jurkje voor jou tussen en dit maakt de jurkjes over de hele wereld populair.

Het merk staat bekend om haar eenvoudige, romantische en vrouwelijke ontwerpen. De jurken kennen vaak niet teveel extra’s maar stralen toch zelfverzekerdheid uit. Er wordt gebruik gemaakt van asymmetrische vormen en zijn daardoor toch speciaal. Doordat details als pailletten worden vermeden kun je zelf bepalen hoe je je outfit een boost geeft. Je kunt er ook voor kiezen om het jurkje haar werk te laten doen en verder je outfit verder neutraal te houden.

Het merk gaat voor lieflijk en stoer tegelijkertijd, waardoor de jurken een flirterig en tegelijkertijd edgy effect kennen. Dry Lake vindt het belangrijk dat de jurken voor iedereen betaalbaar zijn en houdt daardoor de prijs zo laag mogelijk, terwijl de kwaliteit wordt behouden. Je betaald dus een eerlijke prijs voor kwalitatief goede producten.

Dry Lake jurken online kopen

Op deze pagina vind je een overzicht met Dry Lake jurken. Je koopt de jurkjes via Nelly.com en je jurkje wordt gratis binnen 2 tot 5 werkdagen thuisgestuurd. Ben je niet tevreden? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen terugsturen.

Veel plezier met shoppen!

 

Dry Lake | Jurkjes.nl

Lees ook