1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Dressire

Merk in de spotlight: Dressire

Door Merel Van Hees - Woensdag 27 Augustus 2014 | 16:00

dressire-merk2

Of je nou op zoek bent naar een hippe jurk voor een feestje van je beste vriendin of een zakelijk jurkje voor je sollicitatiegesprek van volgende week, bij Dressire slaag je zeker. Dressire heeft een brede selectie aan jurkjes en dus voor ieder wat wils.

Het merk
Je bent het merk vast al een keer tegen gekomen in de rekken van de V&D. Dressire is namelijk het luxueuze sub-merk van dit inspirerende warenhuis. Het merk is speciaal voor de multitask vrouw die representatief wil zijn maar toch op en top vrouwelijk.

Het idee achter de collectie is dat elke jurk is af te stijlen met een jack, vestje of blazer. Zo is de jurk geschikt voor iedere gelegenheid. Alle jurken hebben een regular fit met fijne stoffen en materialen.

Dressire is dus alleen verkrijgbaar bij de V&D. Maar niet getreurd, alle jurkjes van het merk zijn ook te bekijken via Jurkjes.nl.

Winactie
In samenwerking met V&D hebben we een ontzettend leuke winactie opgezet. Je maakt namelijk kans op € 100 euro shoptegoed. Wil je meer weten over deze winactie, klik hier.

Benieuwd naar de collectie? Neem dan snel een kijkje op de pagina met Dressire-jurken.

Veel plezier met shoppen!

dressire-jurkjes

V.l.n.r:  € 59,00, € 15,00, € 79,99, € 69,99

 

Lees ook