1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit is de Expresso voorjaarscollectie 2018

Dit is de Expresso voorjaarscollectie 2018

Door Hiran Tawfik - Donderdag 29 Maart 2018 | 09:59

YAY, wij worden blij van de frisse collectie van Expresso voor dit seizoen! Heb jij ‘m al gezien? Het Nederlandse modemerk verrast ons met toffe jurkjes die perfect zijn voor alle draagmomenten! Een feestje? Een werkdag? Gewoon casual? Ja, Expresso heeft waar jij naar opzoek bent. Maar dat is niet alles, ze komen namelijk ook met dé musthave jurk van het seizoen die je nu shopt met een heel mooi prijsje! Benieuwd hoe die eruit ziet? Read on….

Expresso voorjaarscollectie 2018

In love met deze jurkjes

Wat ons meteen opviel is dat de nieuwe collectie een aantal jurken bevat met kleurrijke prints. Zie jij jezelf ook wel paraderen in één van deze gezellige jurkjes of ben je toch liever opzoek naar een jurk met een rustige look? No worries, Expresso heeft ook iets voor jou! Toch zijn wij na het zien van die mooie printjes overgehaald om te experimenteren met een grafisch patroon, jij ook? Bekijk hier onze favorieten!

Expresso: dé musthave jurk

Kun jij je die musthave jurk nog herinneren? ‘Met dat mooie prijsje?’ Ja, die! Normaal betaal je €99,95 voor deze geweldige jurk, maar t/m 15 april is-ie voor €79,95 he-le-maal van jou! That’s what we call: A STEAL! Er is een reden dat het een musthave jurk wordt genoemd, want deze beauty kun je echt anytime dragen! Hij is daarom ook beschikbaar in maar liefst drie kleuren, dus je vindt vast en zeker jouw favoriet. Of je shopt ze gewoon alledrie! We zullen het aan niemand doorvertellen… Wil jij er zeker van zijn dat je deze jurk binnenkort thuis in je kast hebt hangen? Wees er dan snel bij en shop hier jouw favoriete kleur.

Expresso Expresso Expresso

Oh, en wist jij dat je bij Expresso gewoon gratis kunt retourneren? Yes, dat lees je goed! Plus als je op werkdagen voor 23:00 uur besteld, heb je het morgen in huis! GO GO GO »

Lees ook