1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Little Mistress

Merk in de spotlight: Little Mistress

Door Michelle Laros - Dinsdag 01 Juli 2014 | 16:30

banner-little-mistress

Ben jij iemand die vrolijk door het leven gaat? En dag en nacht met vrienden en vriendinnen is? Dan zijn de jurken van Little Mistress echte ‘must haves’ voor jou. Je bent sociaal, gaat voor de laatste trends op fashiongebied en geniet volop van het leven.

Little Mistress is afkomstig van de UK en opgericht in 2008. Dit jonge merk richt zich op mooie jonge meiden die bezig zijn met de laatste trends in de fashion. Het merk uit Londen laat zich inspireren door de laatste trends die op de catwalk geshowd worden. Deze trends vertalen zij naar draagbare en betaalbare mode.

Ben je benieuwd naar hun laatste lookbook? Hieronder vind je een aantal sfeerbeelden om een goede indruk van het merk te krijgen. De witte maxijurk met blauw, roze en rood is onze favoriet! In deze collectie zie je duidelijk wat het merk uitstraalt, lekker chique maar toch jong en vooral niet stijf zoals veel mensen dit met chique associëren.

De jurken die je ziet van Little Mistress zijn classy en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast de jurkjes hebben zij ook andere kledingstukken zoals tops, shorts, jeans en rokken. Benieuwd naar meer jurkjes van Little Mistress? Neem dan eens een kijkje op de pagina vol met Little Mistress jurken.

little-mistress-1 little-mistress-2 little-mistress-3 little-mistress-4

Lees ook