1. Home
  2. Inspiratie
  3. Een shoppingnight to remember!

Een shoppingnight to remember!

Door Merel Van Hees - Donderdag 30 Oktober 2014 | 15:46

Shoppingnight | Jurkjes.nl

Gisteren organiseerde ELLE, Levi’s en Men at Work een exclusief shoppingevent en wij waren erbij! Het event vond plaats in Magna Plaza – waar Men at Work een shop heeft van maar liefst 500m²- die was omgetoverd tot een waar shopparadijs!

‘’Staan jullie op de gastenlijst?’’ Ja natuurlijk staan wij erop! Even snel op de foto en dan konden we toch echt aan deze shopavond beginnen. Heerlijk exclusief shoppen en de nieuwste kleding van Levi’s en Men at Work bekijken. Er hingen super veel leuke items maar wij hadden ons voorgenomen alleen een Levi’s spijkerbroek te kopen, hier hadden we een goed excuus voor want we kregen namelijk speciaal voor deze avond 20% korting.

Op zoek naar een Levi’s broek dus. ELLE en Men at Work stonden klaar om styling tips te geven voor de perfecte jeans. Na lang zoeken hadden we beide dé broek gevonden. Nu konden we optimaal gaan genieten van de rest van de avond!

De beats van Dj’s KRIS KROSS knalde uit de speakers en de heerlijke hapjes en cocktails werden verzorgd door CURRY UP en KETEL ONE. Nee, deze avond kwamen we aan niks te kort. We konden zelfs nog even langsgaan bij RITUALS voor een touch up. Maar als klap op de vuurpijl werden we ook nog getrakteerd op een miniconcert van Chef’special! Kortom een avond vol fashion, foodie en goede muziek.

Maar aan alle leuke avonden komt een eind en de goed gevulde goodiebag maakte deze avond helemaal af. Al met al, een shoppingnight to remember!

Shoppingnight | Jurkjes.nl

Beeld: Levi’s

Lees ook