1. Home
  2. Inspiratie
  3. De 9 foto’s van het MET Gala die je niet wilt missen

De 9 foto’s van het MET Gala die je niet wilt missen

Door Marise Doeve - Dinsdag 06 Mei 2014 | 13:41

Als er een uitnodiging voor het MET Gala op de mat valt dan zegt niemand nee. Nou ja, behalve Madonna dan. Omdat ze niet halfnaakt mocht verschijnen besloot ze thuis te blijven. Kendall Jenner pakte het anders aan, die trok haar mooiste jurk uit de kast waardoor ze uiteindelijk niet meer kon zitten. Of wat dacht je van Suki Waterhouse die met haar zeemeerminnenjurk bijna niet meer in de limousine paste. Dit en nog meer hilarische behind the scenes foto’s vonden wij op Instagram, bekijk ze hieronder.

@madonna: What i wanted to wear to Met Ball but Anna said Not this year! So I’m gonna work on music instead? #artforfreedom

@kimkardashian: #FirstLook #FinalTouches #Lanvin #AlberElbaz #LorraineShwartz #MetBall

@kendalljenner: nope. can’t sit.

MET gala jurkjes

@caradelevingne: #metball @reesewitherspoon @stellamccartney #katebosworth

Anna Wintour Costume Center

@sarahjessicaparker: How wonderful to witness the FIrst Lady literally cutting the ribbon for the new center at the met in Anna’s name. So many there to celebrate. Lovely!

@mimiritzencrawford: #metmonday off to a great start. @voguemagazine @michelleobama

@victoria__beckham: David, Victoria and the Olsen’s sisters at Met Gala last night {#victoriabeckham #metball #metgala #davidbeckham #marykateolsen #ashleyolsen}

@sukiwaterhouse

@beyonce

Over het MET Gala

Het MET Gala is een jaarlijks terugkerend benefietgala voor het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in New York. Het gala is tevens het startsein voor de jaarlijkse mode expositie die in het Costume Institute wordt getoond. Het MET staat wereldwijd bekend als een van de meest exclusieve events waar je -als je ook maar een beetje iets voorstelt- bij wilt zijn.

Lees ook