1. Home
  2. Inspiratie
  3. Behind the scenes bij Victoria’s Secret!

Behind the scenes bij Victoria’s Secret!

Door Shelley Beekman - Dinsdag 12 November 2013 | 11:45

victoria's secret

We worden de afgelopen dagen overspoeld met filmpjes, foto’s en nieuwsberichten. De voorbereidingen voor dé fashion show van het jaar zijn weer in volle gang en ook dit jaar krijgen we weer een flinke dosis aan behind the scenes materiaal voorgeschoteld. Ik heb het natuurlijk over de Victoria’s Secret show! Topmodellen als Doutzen Kroes, Karlie Kloss en Adriana Lima zullen weer op de catwalk schitteren in de mooiste lingerie setjes.

We zijn benieuwd welke optredens er dit jaar zullen zijn. Er gaan geruchten dat onder andere Taylor Swift en Fall Out Boy dit jaar zullen optreden. De grote vraagt blijft natuurlijk hoe zal het decor van de show eruit zien en natuurlijk de modellen zelf. Er is al bekend dat Candice Swanepoel de ‘fantasy bra’ ter waarde van 10 miljoen dollar zal gaan dragen. Maar de rest?

Omdat we niet kunnen wachten om deze topmodellen over de catwalk te zien paraderen, hebben we een aantal van deze backstage filmpjes voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zien hoe de voorbereidingen er aan toe gaan en een kleine preview van wat de modellen zullen dragen tijdens de show. Daarnaast is het ook wel grappig om te zien hoe de casting van de grootste fashion show van het jaar er aan toe gaat. Kortom genoeg kijk plezier!

De Victoria’s Secret show zal uitgezonden worden op dinsdag 10 december op de Amerikaanse zender CBS.

 

 

 

 

Bron beeld: Twitter.com/ReilyMcFarland

Lees ook