1. Home
  2. Inspiratie
  3. Spectaculaire show van Supertrash in de Hollandsche Manege

Spectaculaire show van Supertrash in de Hollandsche Manege

Door Marise Doeve - Dinsdag 29 Januari 2013 | 10:08

Supertrash AW2013 show | Photo by Team Peter Stigter

“Get your high heels dirty and smell the manure”, zo luidde de uitnodiging voor de modeshow van Supertrash van afgelopen zaterdag. De show met als thema New Amazons vond plaats in de Hollandsche Manege in Amsterdam, dat moest wat worden.

Hoewel het geen officiële show van Amsterdam Fashion Week was, vonden wij het wel de meest entertainende show. Alleen al de locatie was natuurlijk zeer indrukwekkend. De Hollandsche Manege in Amsterdam is niet zomaar een locatie, dit is misschien wel één van de mooiste maneges van Nederland. In ieder geval wel de mooiste die wij ooit hebben gezien.

Voor de show werden we ontvangen met een lekker glas prosecco en de lekkere beats van niemand minder dan Joost van Bellen. Het werd al snel duidelijk dat er geen tribune was dus het werd vechten om een goed plekje. Gelukkig wisten wij een redelijk plekje te bemachtigen en konden we een paar modellen voor jullie vastleggen.

Alles werd voor deze show uit de kast getrokken, de mooiste modellen van internationale allure trotseerden de catwalk op fietsen, quads, segways en (paniekerige) paarden. Niks te gek voor Supertrash. Als afsluiter kwam miss Supertrash herself, Olcay Gulsen, te paard de catwalk over, beantwoord door een luid applaus.

Supertrash Show bij de Hollandsche Manege

Na de show verschenen Dio en Geza Weisz achter de draaitafels en onstond er een ware afterparty met heerlijke Ketel1 met cranberry juice. Bedankt Supertrash voor de geweldige avond, we hebben niet veel van de kleding gezien maar het was een waar feest en we zijn erg benieuwd naar de lookbook zodat we de collectie eens goed kunnen bekijken.

Olcay Gulsen te paard in de Hollandsche Manege | Photo van Team Peter Stigter

Nieuwsgierig naar meer beelden van de show? Op de Facebook pagina van Supertrash staan meer beelden.

 

Lees ook