1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Anna Field

Merk in de spotlight: Anna Field

Door Elise Takkenberg - Woensdag 24 April 2013 | 10:51

Anna Field jurken spotlight

Anna Field is een vrij jong merk met veel potentie in de modewereld. Het Duitse label kent een uitgebreide damescollectie en ontwerpt geen kleding voor mannen of kinderen. Hierdoor is het merk gespecialiseerd in vrouwenkleding en een belangrijke speler in dit segment. De Anna Field jurken variëren van zakelijke tot strandjurken en zijn daardoor geschikt voor iedere gelegenheid. 

Het merk ontwerpt naast jurkjes ook T-shirts, schoenen, rokken, zonnebrillen, portemonnees en tassen. De schoenencollectie bestaat uit pumps, sandalen, ballerina’s en sneakers. Anna Field is dus van alle markten thuis en accentueert de vrouwelijkheid in haar producten. Er zijn slechts een paar broeken in de collectie opgenomen en deze zijn dan ook niet van spijkerstof maar van luxe materialen.

Bovendien is ieder item uiterst vrouwelijk. Comfortabel is echter een must, veel jurken zijn gemaakt van stretch stoffen. Anna Field combineert in haar jurken vrolijke prints en felle kleuren. De kleding is klassiek en stijlvol en biedt dus een luxe gevoel voor betaalbare prijzen. Anna Field jurken kennen vaak iets extra’s door het gebruik van details als pailletten en diamantjes.

Het label volgt trends op de voet. Grazia voorspelde afgelopen winter de zomertrends voor 2013 en al deze trends zijn opgenomen in de collectie. Er zijn zwart-witte jurken maar er wordt vooral gebruik gemaakt van felle kleuren. Prints zijn volop aanwezig. Denk hierbij aan bloemenprints, ruitjes, aziatische prints, blocking en cirkels. Sommige jurken zijn voorzien van een fotoprint. Naast alle opdrukken kent de collectie ook een aantal basics.

Anna Field jurken online kopen

Op Jurkjes.nl staan nu al meer dan 250 Anna Field jurken en deze zijn te koop bij Zalando. De jurkjes zijn gemiddeld binnen drie werkdagen bij je thuisbezorgd en kunnen binnen 100 dagen gratis geruild of geretourneerd worden. Ook biedt Anna Field een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en dit maakt het shoppen extra leuk! De jurken zijn op en top vrouwelijk en geven een luxe gevoel.

Veel plezier met shoppen!

Lees ook