1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: Sans Online

Webshop in de spotlight: Sans Online

Door Moniek Linssen - Donderdag 24 Juli 2014 | 10:00

jurkjes-webshop-sans-online

Misschien ben je niet al te bekend met deze webshop, maar Sans Online is al meerdere jaren een belangrijke online winkel waar je véél kunt shoppen. Met merken als Only, Vero Moda, EDC by Esprit en Vila heb je een ruime keus.

Sans Online begon iets meer dan 25 jaar geleden met een winkel in Rijssen (Overrijssel). De winkel groeide al snel, inmiddels zo’n 1400 m2 aan vloeroppervlak en in 2008 startte het familiebedrijf ook een webshop. Zoals Tom Sans – eigenaar Sans Online – zegt: “Online versterkt offline.” Tegenwoordig is een online shop echt een toevoeging voor een bedrijf, niet iedereen komt zomaar even in Rijssen en heeft de tijd om echt te winkelen.

Sans Online richt zich op casual merkkleding. Geen design, wél de nieuwste mode voor een comfortabele prijs. Daarbij komt dat je kunt shoppen voor dames én heren. Dus je kunt hier niet alleen de mooiste jurkjes shoppen, maar ook nog eens items scoren voor je BF. Lekker makkelijk! Als je vóór 4 uur ’s middags bestelt, heb je de bestelling de volgende dag al in huis en je betaalt als klant maar € 0,95 aan verzendkosten. Zelfs als je niet tevreden bent of het bestelde item past niet, kun je de order gratis terug sturen.

Op het moment is er overal sale, zo ook bij deze webshop. Vanwege de betaalbare prijzen bestaat de sale uit éxtra lieve prijsjes. Wij zien jurkjes met meer dan 50% korting, vooral het merk Sandwich is sterk afgeprijsd. Dus wil jij nog snel de laatste items uit de sale scoren? Neem dan even een kijkje hier.

Een kleine selectie van sale-jurkjes met fikse korting:

jurkjes-sale-sans-online

Van links naar rechts: 99,95 | Sandwich € 89,95 € 89,95 | Sandwich € 39,95 € 35

Wist je dat…

–          Sans Online een 9,2 scoort op basis van klantbeoordelingen?
–          het aanbod élke dag wordt aangevuld? Iedere 24 uur dus nieuwe jurkjes en andere items om te shoppen.

Lees ook