1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: WE Fashion

Webshop in de spotlight: WE Fashion

Door Merel Van Hees - Zaterdag 22 November 2014 | 10:00

Kate, Chris, Sophie, Sam | Jurkjes.nl

Puur, inspirerend en verrassend, dat zijn de codewoorden waarmee WE Fashion tot leven komt. Het is een trendbewuste moderetailer met oog voor detail! Een modemerk met super leuke items waar je je kledingkast absoluut mee vol kunt hangen. Tijd dus om deze shop te ontdekken!

De webshop
WE Fashion is in 1962 ontstaan in hartje Amsterdam. In meer dan 50 jaar hebben ze zich weten te vestigen in maar liefst 7 verschillende landen waar onder andere Nederland, België en Frankrijk bij mogen horen. Geen winkel bij jou in de buurt? Online shoppen op WEfashion.nl is ook zeker een tip!

Het is een modemerk met betaalbare items voor mannen, vrouwen en kids! WE zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je eigen stijl kunt creëren. Je vindt hier stijlvolle basic items maar ook echte fashion statements waar je zeker in gezien wil worden. De collectie is ontworpen om te combineren. Natuurlijk heeft WE ook super veel jurkjes in hun assortiment, zoals partyjurkjes en zakelijke jurkjes. Maar ook voor een casual jurkje voor de koude winterdagen slaag je zeker bij WE.

Familie
Omdat WE voor het hele gezin is hebben ze niet een muze maar een hele familie voor ogen bij het ontwerpen van de collecties; Kate, Chris, Sam en Sophie. Kate is getrouwd met Chris en zij hebben samen twee kinderen, Sam en Sophie. Zoals je vast al kunt raden staat Kate centraal in de damescollectie, Chris in die van de heren, Sam voor de jongens en Sophie in de meidencollectie.

Een ding is zeker, van WE Fashion kun je nooit genoeg krijgen!

Lees ook