1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: BON’A PARTE

Webshop in de spotlight: BON’A PARTE

Door Merel Van Hees - Donderdag 23 Oktober 2014 | 09:30

BON’A PARTE is uitgegroeid tot een uniek Scandinavisch modelabel met een huge online winkel. Het is een internationaal modemerk met fashion voor het hele gezin! Daarom deze keer de webshop BON’A PARTE  in de spotlights!

De webshop
Het bedrijf werd in 1987 opgericht in Ikast, Denemarken. Maar inmiddels opereert BON’A PARTE in 6 landen: Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en ons koude kikkerlandje.

De winkel heeft een ruim assortiment voor dames, heren en kids. Maar ook voor woonaccessoires kun je bij BON’A PARTE slagen. Zoals ze zelf zeggen: BON’A PARTE is echter méér dan een product; het is een manier van leven – een lifestyle.

Jurkjes
Bij BON’A PARTE vind je de hotste jurkjes volgens de laatste trends. Van een LBD – Little Black Dress – tot een jurk met print en opvallend detail. Iedereen kan een mooi item scoren. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment trendy vestjes en jacks die jouw dress perfect maakt voor welke gelegenheid dan ook. Zo kun je ’s ochtends naar je werk met een comfortabel, warm vestje om vervolgens ’s avonds je outfit nieuw leven in te blazen met een stoer leren jack.

Wist je dat…
* BON’A PARTE  ieder jaar meer dan 12 miljoen bezoekers heeft in hun online winkel
* Vrouwen het meest shoppen bij BON’A PARTE, namelijk 90%
* De shop meer dan 1 miljoen orders per jaar heeft

BON'A-PARTE

Van links naar rechts: Jurk two-tone € 170 | Jurk met print € 49,99 | LBD € 49,99

Lees ook