1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuw jaar, nieuwe shops: nóg meer jurken!

Nieuw jaar, nieuwe shops: nóg meer jurken!

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 04 Januari 2017 | 17:20

Een nieuw jaar betekent nieuwe jurken. 2017 is pas een paar dagen bezig, en het lijkt nu al een topjaar te worden: maar liefst zeven nieuwe shops zijn vanaf nu te vinden op Jurkjes.nl. Hoog tijd voor een kleine introductie.

nieuwe shops

Claudia Sträter

Classy, zakelijk, vrouwelijk: zomaar drie woorden die de jurken van Claudia Sträter perfect omschrijven. Ben je op zoek naar een zakelijke jurk waarmee je op kantoor de juiste, professionele indruk achterlaat? Claudia Sträter helpt je dat te vinden!

Ontdek Claudia Sträter >>

Je m’appelle

Casual met een Frans tintje, dat zijn de jurken van Je m’appelle. Je vindt er jurkjes die je elke dag aan kunt, met hier en daar een speelse Franse tekst. Extra leuk aan deze shop: koop je minstens drie items, dan krijg je fikse kortingen dankzij een 3=1 deal. Ja, echt: als je drie jurkjes bestelt, betaal je per jurkje maar een derde van de prijs!

Little Soho

Bij Little Soho moet je zijn als je er graag mooi uitziet, maar ook prima af en toe in een legging en een trui naar buiten wandelt. Deze shop heeft wat jij zoekt als je van mode houdt, zonder dat het een dagelijkse bezigheid voor je is: mooie jurkjes voor iedere dag.

Ontdek Little Soho >>

HUMANOID

Poespas, dat staat niet in het woordenboek van deze stijlvolle webshop. De jurkjes van HUMANOID zijn simpel, maar weten dankzij een dosis classiness en kwaliteit toch eenvoudig indruk te maken.

Ontdek HUMANOID >>

Oasis

Oasis zou zomaar het zusje van River Island en Topshop kunnen zijn: vrouwelijke jurkjes volgens de allerlaatste trends, voor een fijne prijs. En een beetje kleur of een opvallende print, daar is nooit iets mis mee, toch?

Ontdek Oasis >>

JOSH V

Luxueus en toch toegankelijk, dat is waar de hippe jurkjes van JOSH V voor staan. De ambitieuze Josh Veldhuizen ken je misschien van het RTL-programma ‘Modemeisjes met een missie’, waar je kon zien hoe ze JOSH V opzette. Succesvol, want van haar ontwerpen wordt iedere jurkjesliefhebster enthousiast. Kenmerkend zijn de altijd draagbare nude- en taupetinten (haar signature colors) en de mooie, luxe materialen.

Ontdek JOSH V >>

Jeroen Beekman

Marc O’Polo, Kocca, Maison Scotch, Marc Cain… Zo, dat zijn niet zomaar merken! Bij Jeroen Beekman staat kwaliteit hoog in het vaandel, en daar horen natuurlijk mooie merken bij. Jeroen Beekman heeft jurken met nét dat beetje extra luxe!

Ontdek Jeroen Beekman >>

Lees ook