1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom een sweaterjurk onmisbaar is

Waarom een sweaterjurk onmisbaar is

Door Ilse Bloemendal - Woensdag 29 December 2021 | 14:04

We kunnen er helaas niet omheen, het is donker en somber weer. Op zulke dagen wil je het liefst de hele dag binnenblijven. Toch moet je er waarschijnlijk wel aan geloven en de deur uit. Op zo’n dag wil je niet te lang bezig zijn met het kiezen van een outfit. Snel, makkelijk, comfortabel en stijlvol: ga voor een sweaterjurk. Je bent binnen no time aangekleed en je ziet er ook nog een stijlvol uit. Wat wil je nog meer? 

Zoals de naam al een beetje verklapt, een sweaterjurk is een lange sweater. Zo lang, dat je hem kunt dragen als jurk. De jurk houd je lekker warm en zit super comfortabel. Een niet te missen exemplaar voor jouw wintergarderobe!

De sweatjurk is allesbehalve slonzig

Vaak wordt dit key item vergeleken met een slonzige kledingstijl en dat klopt van geen kant. De afgelopen tijd wordt er steeds meer aandacht besteed aan comfortabele, stijlvolle mode-items. Niet heel gek, als je je bedenkt dat de meeste mensen nog steeds thuiswerken.

Vergeet eindeloze pas-sessies voor je kledingkast ’s ochtends en neem de tijd voor dat overheerlijke ontbijtje en het onmisbare kopje koffie. Trek een sweatjurk en je bent ready to take off.  

Blog-hoofdbeeld-2x-16.png

Deze musthave combineren

Wat is leuk om te dragen met een sweaterjurk? Draag de sweatjurk dit seizoen met mooie laarzen en een dikke maillot – of kies voor een huidkleurige panty en een paar stoere sneakers. Draag de alleskunner naar kantoor, een dagje shoppen of juist thuis. Maak je outfit af met een leuke kleurige tas!

Shop snel en gemakkelijk deze ultieme basic:

Lees ook