1. Home
  2. Inspiratie
  3. 9x de leukste Valentijnsdag jurkjes

9x de leukste Valentijnsdag jurkjes

Door Pip Cloo - Dinsdag 05 Februari 2013 | 14:57

Valentijns jurkjes 9x de leukste

Valentijnsdag komt er weer aan! De dag die de meeste stelletjes beschouwen als de perfecte dag om een romantisch dinertje te plannen bij kaarslicht. Of als de dag waarop je als single het liefste een dag in bed blijft liggen, zodat je niet geconfronteerd hoeft te worden met al die verliefde (plakkerige) stelletjes of met je moeder die vragen gaat stellen over waarom je nog geen vriendje hebt.

Hoewel, als single hoef je deze dag nog niet perse over te slaan. Valentijnsdag wordt namelijk omschreven door de Dikke Van Dale als een dag waarop je een kaartje of cadeautje stuurt aan een geliefde. Dus eigenlijk als de perfecte gelegenheid om je lieve schoonzusje of leuke nichtje eens wat extra aandacht te geven en te verrassen met een leuk presentje.

Wij willen je hier graag bij helpen en hebben daarom op Jurkjes.nl de leukste valentijns-jurkjes voor jou geselecteerd die perfect zijn als een gift voor die ene speciale persoon, of voor jezelf. Denk aan een ander tijdens Valentijnsdag en je zult merken dat je veel liefde terug krijgt. Dan heb jij, single of niet, gegarandeerd een goede dag!

 

Zwart valentijns jurkje

Pieces€ 34,95

Zwart valentijns jurkje

Silvian Heach 

Grijs valentijns jurkje

Even&Odd € 44,95

Paars valentijns jurkje

Anna Field € 59,95 € 34,90

Lees ook