1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trouwjurk van Keira Knightley gerecycled?

Trouwjurk van Keira Knightley gerecycled?

Door Marise Doeve - Woensdag 08 Mei 2013 | 09:57

‘Something old, something new, something borrowed and something blue’ is het alom bekende rijmpje waar een bruid aan dient te voldoen voor een gelukkig huwelijk. Dat eerste nam Keira Knightley met haar trouwjurk wel heel letterlijk.

De beeldschone actrice Keira Knightley stapte afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje met zanger James Righton. De ceremonie vond plaats in Mazan, een klein stadje in het zuiden van Frankrijk. Met slechts elf gasten en de bride to be op flatjes kreeg het huwelijk een eenvoudig karakter.

Keira en James deden er alles aan om het huwelijk geheim te houden. Zelfs de ouders van de bruidegom werden pas de avond voor de grote dag ingelicht, zo meldt The Sun. Zo kreeg niemand de kans om er toch nog een ‘big deal’ van te maken.

Dat Keira er geen big thing van wilde maken bleek ook wel uit de keuze voor haar jurk. Hoewel het bij miss Knightley werkelijk waar niet uitmaakt wat ze aantrekt, ze ziet er namelijk toch wel fabulous uit, leek de jurk een gerecycled exemplaar.

Keira werd in 2008 al gespot in een zeer vergelijkbare strapless tule jurk van Rodarte met voorgaand liefje Rupert Friend aan de arm. Zie hieronder de foto’s met bewijs. Wat vind jij, kan dit of kan dit niet?

Trouwjurk Keira Knightley gerecycled?

Keira Knightley in de Rodarte jurk in 2008

Bron: www.huffingtonpost.com

PS. heb jij zelf binnenkort ook een bruiloft? Nog op zoek naar een perfecte jurk? Neem dan een kijkje op onze pagina met jurkjes voor bruiloftsgasten of op onze pagina met bruidsjurken.

Lees ook