1. Home
  2. Inspiratie
  3. Topshop loves Amsterdam

Topshop loves Amsterdam

Door Admin - Vrijdag 10 Juni 2011 | 09:14

Goed nieuws! Topshoppen is vanaf nu een feit! Donderdag 9 Juni was de feestelijke opening van de langverwachte topshop in SPRMRKT op de rozengracht. Heel modelievend Nederland en een handjevol BN’ers kwam op het event af.

Onder het genot van een lekker muziekje, fashioncocktail en wat Fish & Chips (ja, het blijft een Engelse winkel) verzamelde het publiek zich in de winkel. Midden in SPRMKT hing een groot zwart gordijn waarachter de topshop zich verschuilde. Fashionista’s werden op de foto gezet, BN’ers werden geïnterviewd en toen viel het doek…

Een grote op een Rubik kubus geïnspireerde ruimte werd zichtbaar. Rechthoekig met allemaal vlakken en openingen waar tussendoor we een glimp opvingen van de oh-zo-geliefde items. Voor de topshop stond het Engelse duo MeloManics die de opening binnen rockte met de mededeling dat het optreden niet lang zou duren. Ze snapten dat wij die spanning niet zouden trekken!

Na het spetterende optreden was het dan zover, we mochten naar binnen! Een paar rekjes met natuurlijk geweldige kleding voor uiteraard leuke prijsjes hingen voor ons klaar maar helaas mochten we nog niks kopen. Vanaf vandaag kan modelievend Nederland terecht bij de Topshop om zich in de schulden te werken. Helaas is het geen gigantische collectie maar wij houden hoop op een echte topshop winkel en tot die tijd zijn we hier heel blij mee!

Topshop @ SPRMRKT Amsterdam

Topshop bij SPRMRKT Rozengracht

Topprijzen ook bij deze Topshop

Do & Lieke van Lexmond

Sleehakken @ Topshop

Ze hebben ook Topschoenen!

Topshop SPRMRKT Amsterdam

De Topshop-in-shop bij SPRMRKT

De chips van de Fish & Chips @ Tophop

De chips van de Fish & Chips

MeloManics @ Topshop

MeloManics rocken de Topshop

Gespot: Fiona Hering in gesprek @ Topshop

Gespot: Fiona Hering in gesprek

 

 

Lees ook