1. Home
  2. Inspiratie
  3. De Topshop komt naar Nederland!!

De Topshop komt naar Nederland!!

Door Admin - Donderdag 26 Mei 2011 | 16:04

Topshop komt naar Nederland! Vanaf 10 Juni in SPRMRKT Amsterdam!De Topshop komt naar Nederland!! Er werd al lang naar verlangd, gehunkerd en om gesmeekt; een eigen Nederlandse Topshop en 10 juni is het dan eindelijk zo ver!

De razend populaire winkel uit Engeland opent een shop-in-shop in de Amsterdamse winkel SPRMRKT. De collectie zal in twee filialen komen te hangen, op de Rozengracht en de Willemsparkweg. Helaas gaat het dus wel om een kleine selectie van de complete Topshop collectie.

Vanaf 10 juni kun je bij SPRMRKT accessoires, make up, schoenen, de jurkjes uit de Dress Up-lijn en luxueuze ontwerpen uit de Topshop Unique en Boutique collecties vinden. De verkoopprijzen van deze collecties variëren gemiddeld tussen de 80 en 300 pond. En het goede nieuws is dat de collectie iedere maand aangevuld zal worden met de nieuwste designs, rechtstreeks uit Engeland.

Wij zijn hier op de redactie helemaal door het dolle en beginnen alvast met sparen! Beginnen jullie ook al met sparen of is Amsterdam te ver voor jullie?

Lees ook