1. Home
  2. Inspiratie
  3. TIP: Heel veel kortingscodes!

TIP: Heel veel kortingscodes!

Door Shelley Beekman - Vrijdag 13 December 2013 | 08:00

Heine

Wij zijn de grootste jurkjes liefhebbers die er zijn en wij delen onze passie voor het meest vrouwelijke kledingstuk graag. Waar wij vrolijk van worden zijn vooral goed geprijsde jurkjes en dan het liefst nog met stapels korting! Daarom hebben wij een aantal fantastische aanbiedingen om het weekend mee in te knallen.

Vimodos

De eerste topper is maar liefst € 10,- euro korting op alle jurkjes bij Vimodos bij besteding van € 50 euro! Deze webshop heeft fantastische feestjurkjes en ook nog een enorme collectie dagelijkse jurkjes. Dus wil je nog een jurkje voor de feestdagen dan ben je hier zeker aan het goede adres. Wees er wel snel bij want deze actie is alleen vandaag geldig!

Wie? Vimodos
Wat? € 10,- korting bij besteding van € 50,-
Kortingscode: 12daysChristmas
Klik hier om direct naar Vimodos te gaan.

 

Heine

De tweede aanbieding die we hebben is weer € 10,- korting! Ditmaal bij Heine. Wederom een uitgebreide feestcollectie waar je ongetwijfeld de mooiste kerstjurk ooit zult vinden. Deze actie geldt t/m 15 december. Dan heb je nog het hele weekend om lekker te shoppen.

Wie? Heine
Wat? € 10,- korting t/m 15 december
Kortingscode: 57977
Klik hier om direct naar Heine te gaan.

 

v&d

Last but not least, V&D geeft 15% korting op een groot deel van de collectie jurken. Behalve leuke feestjurkjes hebben ze ook een mooie collectie alledaagse jurken. Denk aan de jurken van Jane Norman, Soho, Dorothy Perkins en nog veel meer! Wacht dus niet langer en ga meteen naar de website, want deze actie is alleen vandaag geldig.

Wie? V&D
Wat? 15% korting op een groot deel van de collectie jurken
Kortingscode: advents15
Klik hier om direct naar V&D te gaan

Wij zijn de rest van het weekend bezig met online shoppen bij deze super leuke webshops en we hopen dat jullie ook veel voordeel kunnen behalen met deze kortingscodes! We wensen jullie in ieder geval vast een mooi weekend.

Lees ook