1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vandaag: tot 40% korting met de Vogue Online Shopping Night

Vandaag: tot 40% korting met de Vogue Online Shopping Night

Door Britte Kramer - Woensdag 12 Oktober 2016 | 13:55

Tijd om los te gaan! Vandaag is het Vogue Online Shopping Night. Nu is die titel ietwat misleidend, aangezien het festijn al om 12:00 uur begonnen is. Wel gaat ’t tot 00:00 uur door. Alle tijd dus om op je gemakje jouw parels eruit te pikken, met kortingen tot maar liefst 40%!

Vogue online shopping night

Twee keer per jaar organiseert Vogue een Online Shopping Night. Na drie zeer succesvolle edities is het vandaag tijd voor nummer vier! Check hier alle ins & outs. Ook op Jurkjes.nl kun je terecht voor de Vogue Shopping Night. Namelijk bij Costes en bij River Island. Sla de volgende kortingscodes dus even op in je interne geheugen:

RIVER ISLAND
Vogue zegt: Vrouwelijk, trendy en betaalbaar, met een uniek gevoel voor stijl: dat is River Island! Het Britse merk staat bekend om haar unieke in-house designs en het ondersteunen van nieuw talent met exclusieve designercollecties. Om VOSN te vieren biedt River Island 20% korting aan bij gebruik van de code 20VOSN. Van kwalitatieve jeans en leuke jurkjes tot stijlvolle tassen en musthave schoenen; River Island is de perfecte plek om een complete look te shoppen!
Korting:
20% op de gehele collectie
Kortingscode: 20VOSN

Shop River Island >>

COSTES
Vogue zegt: 
Costes is een Nederlands modelabel met inmiddels 23 fysieke vestigingen en de webshop costesfashion.com. Het merk staat voor cleane lijnen en soepelvallende items. De AW16-collectie kent verschillende thema’s, waaronder Sports Up: athleisure, maar dan met ambitie. Daarnaast brengt Costes dit seizoen voor het eerst een luxelijn met items van leer, kasjmier en zijde. 
Korting: 
20% op de gehele collectie, met uitzondering van sale-items
Kortingscode: VOGUE

Shop Costes >>

Lees ook