1. Home
  2. Inspiratie
  3. Moederdag alert; heerlijke verwenkortingen!

Moederdag alert; heerlijke verwenkortingen!

Door Michelle Laros - Maandag 28 April 2014 | 14:21

moederdag-ontbijt

Een gedichtje en een zelf geknutseld cadeautje voor de liefste moeder van de hele wereld; Yes, het is bijna 11 mei en dat betekent een heerlijke ‘Verwen je Moederdag’! Het is ontzettend leuk om allemaal presentjes van de kids te ontvangen op zo’n dag. Misschien denk je nu; kids? Nee dank je, ik verwen mijn eigen moeder gewoon nog even! Dat kan natuurlijk ook met lekkere bonbons, parfum, bloemen, een zelf bereid ontbijtje óf een leuk jurkje!

Jurkjes.nl heeft verschillende acties gespot waarmee je jouw moeder kunt verrassen. Koop eens een leuk jurkje en laat haar heel de dag stralen in haar nieuwe jurk. Natuurlijk mag je jezelf op deze dag ook een beetje verwennen en ook al ben je nóg geen mama of wil je er totaal nog niks van weten, deze kortingen kunnen voor jou ook heel erg aantrekkelijk zijn!

Zalando
Actie: 10% korting bij een minimale besteding van € 50,-
Code: SHOPNEW14
Geldig: t/m 30 april

Sans online
Actie: 20% korting op alle positiekleding!
Code: Moederdag
Geldig: t/m 11 mei 2014

Dress Republic
Actie: 20% korting op alle kleding!
Code: Moederdag20
Geldig: t/m 1 juni 2014

X-Two
Actie: 10% korting op de hele collectie!
Code: XTWOFASHIONNL
Geldig: t/m 31 december 2014

Genoeg om jezelf eens even in te verdiepen, want zeg nou zelf een klein beetje korting is al lekker meegenomen. Toch niks kunnen vinden? Wij hebben nog genoeg goedkope jurkjes! Dus, there’s no chance dat jij niks kunt vinden voor je moeder en anders toch maar een ontbijtje op bed..

Fijne Moederdag!

Lees ook