1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Ted Baker

Merk in de spotlight: Ted Baker

Door Marise Doeve - Dinsdag 30 Juli 2013 | 10:36

Ted Baker jurkjes online | Jurkjes.nl

Waar ze ooit begonnen als overhemden specialist is Ted Baker vandaag de dag uitgegroeid tot een waar designer brand. Iedere fashionista zou wel een jurk van het merk willen hebben. Tenminste, als je het merk kent dan. Tijd dus om Ted Baker wat beter te leren kennen.

En dat is geen straf. Het verhaal en de man achter het merk – verrassend genoeg genaamd Ted Baker – zijn namelijk best grappig. Zo bood Ted in het begin in de allereerste winkels een ‘was service’. Alle producten die je kocht in de winkels werden voor je gewassen. Niet zo gek dus dat het merk al snel de titel ‘No Ordinary Designer Label’ kreeg.

Aan reclame maken doen ze bij Ted Baker niet zo veel, niets eigenlijk om exact te zijn. Word of mouth is de manier waarop het merk de meeste bekendheid geniet. En dat gaat ook niet zo moeilijk met de aparte acties die het merk opzet. Zo geven ze met kerst vulling voor de kip weg en soms zelfs WK voetbal kaartjes.

En hoewel dat meer klinkt als goede acties voor een supermarkt werkt het blijkbaar wel. Ted Baker is één van de weinige designer labels die het goed doet zonder advertenties. En of dat nou aan die acties ligt of gewoon aan de mooie kleding, dat blijft de vraag.

Ted Baker jurkjes

Kijkend naar de kleding kun je voor jezelf de conclusie misschien wel trekken. Het merk maakt stijlvolle kleding met soms zeer heldere lijnen en soms speelse details zoals je zou verwachten bij ‘No Ordinary Designer Label’.

Jurkjes voor kantoor maar ook voor een zomerse dag, een cocktailparty of zelfs een gala. Bij Ted Baker vind je een uitgebreide collectie jurken voor verschillende gelegenheden.

Klik hier voor alle jurkjes van Ted Baker

Lees ook