1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trendkleuren zomer 2011 – Een exotische reis

Trendkleuren zomer 2011 – Een exotische reis

Door Admin - Donderdag 28 April 2011 | 09:14

Ieder seizoen maakt Pantone, wereldwijde marktleider in kleur, samen met de designers van New York Fashion Week een overzicht van de kleurentrends voor het komende seizoen. Ontwerpers zoals Badgley Mischka, Betsey Johnson, Charlotte Ronson, Erin Fetherston en Tommy Hilfiger bekijken en vergelijken alle ontwerpen en brengen jou vervolgens op de hoogte van de allerbelangrijkste trendkleuren voor dat seizoen.

Lente 2011 is een verassende mix van extreem koele en warme tinten die vooral gecombineerd een verfrissend zomers gevoel brengen. Wij hebben een paar leuke jurkjes voor je geselecteerd in de kleuren die dit voorjaar niet in je kast mogen ontbreken.

REGATTA
Regatta is een koele verfrissende kleur die eigenlijk bijna alle vrouwen wel goed staat. Combineer de koele kleur met een warme kleur zoals Honeysuckle en je bent klaar voor de trendy Color blocking look.

Apart €139,-

Bon Prix €24,90

Tommy Hilfiger €220,-

HONEYSUCKLE

Met deze kleur voel jij je zeker lekker in je fel. De kleur is een echte eyecatcher en springt er overal uit. De rood-roze kleur geeft je outfit een speelse en flirterige look.

Tommy Hilfiger €79,90

Bon Prix €24,90

La Dress €250,-

BLUE CURACAO
Denk aan een eiland heel ver weg en aan een prachtige blauwe zee. Dan zit je wel goed wat betreft de kleur Blue Curacao. Een koele kleur die mooi te combineren is met warmere kleuren zoals Honeysuckle.

Seafolly €64,95

DKNY €339,95

Killah €59,95

SILVER PEONY
Voor iedereen die niet zo van felle kleuren houdt hebben we natuurlijk ook altijd nog de neutralere tinten zoals Silver Peony. Een rustige ‘nude’ tint die dicht bij zowel roze als beige ligt. Makkelijk te combineren met diepe en warme tinten.

Lipsy €95,-

Monrow €69,95

Filippa K €179,95

Lees ook