1. Home
  2. Inspiratie
  3. Special: de perfecte jurk

Special: de perfecte jurk

Door Shelley Beekman - Woensdag 09 Oktober 2013 | 16:09

We zien het bij bruiloften, eindgala’s van de middelbare school en ook bij de feestdagen komt dat aloude dilemma weer bovendrijven: de perfecte jurk vinden. Omdat we ergens in de kalender alweer een aantal feestdagen gepland zien staan, nemen wij een aantal perfecte feestjurken met je door! Laat je inspireren door deze mooie jurken of kom erachter wat je absoluut niet wilt hebben komende december.

Cocktailjurkjes

Iedereen heeft er wel eentje of twee in de kast hangen. Ze zijn mooi en elegant, maar je doet het jurkje eigenlijk maar één keer aan, want 1. voor elke gelegenheid willen we niet wéér dezelfde jurk aan en 2. niemand draagt een cocktailjurk op een gewone doordeweekse werkdag – behalve koningin Maxima misschien -. Daarom vallen we keer op keer voor deze leuke feestjurken. Hieronder geven we wat mooie voorbeelden van feestelijke cocktailjurkjes. Zit jouw perfecte jurk hier niet tussen? Misschien dat deze cocktailjurkjes pagina je kan helpen.

cocktailjurkje Litle Mistresscocktailjurkje Anna Field        cocktailjurkje Laona

 v.l.n.r. Little Mistress – € 85,95, Anna Field – € 34,95, Laona – € 139,95

Galajurken

Bij sommige gelegenheden kom je echter niet weg met een leuk jurkje tot op de knie. Daar zijn de echte galajurken gewenst. Een elegante, lange jurk waarmee jij mooi door de feestzaal paradeert. Bij dit soort feestjes heerst er vaak een ongesproken strijd tussen de vrouwen wie de mooiste jurk aan heeft. Daarom hebben wij hier een aantal prachtexemplaren op een rijtje gezet. Voor meer galajurken kun je natuurlijk altijd hier een kijkje nemen.

galajurk van Fashionart galajurk van Little Mistress Galajurk NLY trend

 v.l.n.r Fashionart – € 189,95, Little Mistress – € 94,95, NLY Trend- € 89,95

Rode jurkjes

Mannen smullen ervan en ook wij vrouwen durven het steeds vaker aan: rood! Rood is de kleur van de liefde, passie en lust. Daarnaast is het natuurlijk de kleur van kerst. Met een rood jurkje tijdens de feestdagen zit je dus altijd goed. Misschien zit die ene perfecte jurk waar je al zo lang naar op zoek bent wel tussen deze rode jurkjes!

rood jurkje van Naf Naf rood jurkje van 2Two rood jurkje van Louche

v.l.n.r: Naf Naf – € 64,95, 2two – € 99,95,  Louche – € 64,95

 

Lees ook