1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes waar mannen wild van worden: 10 tips

Jurkjes waar mannen wild van worden: 10 tips

Door Wendy - Dinsdag 15 November 2022 | 11:11

Er is iets aan een vrouw in een jurk waar mannen wild van worden. Misschien de manier waarop ze haar rondingen accentueert, of het tonen van haar benen. 

Wat de reden ook is, het valt niet te ontkennen dat jurken één van de populairste kledingstukken zijn waar mannen een vrouw graag in ziet verschijnen, en het is gemakkelijk te ontdekken waarom. Wij geven je 10 tips in dit artikel.

Welke jurk?

Of je nu op zoek bent naar een jurk om te dragen op een afspraakje of naar een speciaal evenement, er is er zeker een die je aandacht trekt. En met zoveel verschillende stijlen en ontwerpen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte jurk voor jou en je gelegenheid. Ben je er naar op zoek om hoofden te laten draaien en wat aandacht te krijgen van het andere geslacht, zorg er dan voor dat je deze jurken in je garderobe hebt hangen. 

10 tips

1. Weten wat mannen sexy vinden aan een jurk

Er zijn een paar belangrijke dingen die mannen sexy vinden aan een jurk. Het eerste is de pasvorm. Een jurk die het lichaam van een vrouw goed toont, is altijd aantrekkelijker dan een jurk die dat niet doet. Een ander ding dat mannen sexy vinden aan een jurk is de kleur. Een zwarte jurk is altijd aantrekkelijker dan een witte, bijvoorbeeld. En tenslotte, mannen houden ervan als een vrouw de tijd neemt om haar look te verfraaien. Een simpele ketting of oorbellen kunnen een jurk echt laten evolueren en je er nog sexyer uit laten zien.

Jurkjes die wat van je rug laten zien, maken je outfit net wat spannender. Combineer een jurk met hoge hakken en je outfit is compleet. Hoge hakken staan bekend als symbool van vrouwelijke seksualiteit! 

2. Kleur bepaalt aantrekkingskracht

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mannen rood de meest aantrekkelijke kleur vinden op een vrouw. Rood is de kleur van de liefde. De kleur kleedt af, waardoor je je echt op en top sexy en vrouwelijk voelt. Als je je wilt onderscheiden van de rest met je jurk, overweeg dan om complementaire kleuren te dragen – tinten blauw, groen en paars zullen je helpen om je te onderscheiden van de rest.

3. Jurkje met V-hals

Een jurkje met een V-hals associëren mannen met vrouwelijkheid. Het decolleté krijgt hierdoor extra aandacht en je oogt door de V-hals slanker. 

4. Jurk met kanten detail

Wat pas echt een regelrechte hit is, is als een vrouw kant draagt. Een jurk met een kanten detail, waarbij de huid gedeeltelijk zichtbaar is, maakt het dat je een sexy en mysterieuze uitstraling creëert voor mannen. 

5. Off-shoulder jurkje

Mannen houden ervan als je een klein beetje huid laat ziet. Een off-shoulder jurk is perfect om zijn aandacht te trekken!

6. Korte rokjes

Een cliché wellicht: mannen vinden korte rokjes bij vrouwen enorm aantrekkelijk. Let erop dat het niet te kort is, want dat maakt het ordinair in plaats van stijlvol. 

7. Onweerstaanbaar in één oogopslag

Een jurk die de contouren van het lichaam volgt – zonder diep decolleté of korte rok- flatteert en accentueert de rondingen, zonder dat het overduidelijk is dat je de aandacht probeert te trekken. Zo ben je onweerstaanbaar voor een man!

8. Super aantrekkelijk

Een vrouw die veel aan haar uiterlijk doet is toch net iets leuker voor een man dan een vrouw die zichzelf op dit vlak verwaarloost. Het dragen van een mooie jurk laat zien dat je moeite doet en geeft een speciaal gevoel. Door het dragen van een jurk die bij je past laat je mannen graag geloven dat je dit speciaal voor hun hebt gedaan. 

9. Zwarte jurk altijd goed

Zwart is de meest populaire kleur, omdat het goed past bij de meeste outfits, je er geweldig uitziet (het slankt af) en je er een chique look door krijgt. Mocht je niet kunnen kiezen, kies dan voor een zwarte jurk, dan weet je zeker dat je indruk maakt. 

10. Wat zijn enkele populaire jurken waar mannen wild van worden?

Enkele populaire jurken waar mannen wild van worden zijn jurken zonder rug, mini jurken en jurken met diepe halslijnen. Voor vrouwen in de leeftijd van 18-34 jaar is een getailleerde jurk met bustier ideaal. Voor de leeftijdsgroep die daarna komt is een jurk met een A-lijn het geschikt om het meest aantrekkelijk in te zijn. 

Lees ook