1. Home
  2. Inspiratie
  3. Slanker lijken tijdens de feestdagen? Ga voor een v-hals jurk!

Slanker lijken tijdens de feestdagen? Ga voor een v-hals jurk!

Door Ilse Bloemendal - Donderdag 15 December 2022 | 09:31

Zoek je leuke en slank afkledende jurk voor tijdens de feestdagen? Ga dan voor een jurk met een v-hals. Deze jurken slanken enorm af. Als het kan, kies dan voor een wikkeljurk exemplaar. Dan wordt het afslankende effect versterkt. Deze jurkjes zijn vaak ook wat wijder, waardoor je nog dunner lijkt. Win-win, met deze afslankende jurkjes straal jij tijdens de feestdagen.

Een v-hals wikkeljurk slankt af

Er is geen jurkje dat meer afslankt dan een wikkeljurk met v-hals. Een v-hals zorgt er namelijk voor dat je er optisch slanker uitziet. Een wijde v-hals geeft je borstpartij een boost, het zorgt ervoor dat je decolleté gepast en mooi is. Een wikkeljurkje is een goed idee. Naast dat het een van de modetrends van 2022 is, benadruk je met zo’n jurkje je taille en laat je je probleemgebieden verdwijnen. Een wikkeljurkje maakt je buikje onzichtbaar. Doordat je een wikkeljurk kan strikken in de taille, ontstaat er een slank en vrouwelijk silhouet. De lengte van de jurk laat je afhangen van de gelegenheid. Ga je met je familie kerst vieren? Kies voor een langere jurk op de knie. Als je te swingen staat in de club, ga dan voor een kort exemplaar.

Maak het af met hoge schoenen

Maak je outfit af met een paar hoge schoenen onder! Hierdoor lijk je langer en slanker. Ga voor huidkleurige hakken of laarsjes. De nude kleur zorgt ervoor dat het net lijkt alsof je benen verder doorlopen, waardoor je een stuk dunner lijkt. Ook sneakers met dikke zolen laten je dunner ogen. Vergeet tot slot geen leuke clutch te zoeken. Oeh la la!

Kleuren die afslanken

  • Donkerblauw
  • Rood
  • Zwart
  • Huidskleur

Lees ook