1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Soaked In Luxury

Merk in de spotlight: Soaked In Luxury

Door Elise Takkenberg - Zondag 21 Juli 2013 | 12:00

Soaked In Luxury jurken | Jurkjes.nl

Soaked In Luxury betekent letterlijk: overgoten in luxe. En dit kun je zien! Het merk, opgericht in 2006, komt oorspronkelijk uit Denemark. Veel Deense merken hebben een typische Scandinavische stijl, maar Soaked In Luxury gaat haar eigen weg.

De kleding van het label sluit perfect aan bij een stadse vrouw met attitude. Een vrouw die graag in luxueuze kleding loopt, de mode volgt, maar niet teveel hieraan wil besteden. De kleding is dan ook uiterst betaalbaar en van goede kwaliteit gemaakt.

“Luxe stoffen en een prachtige afwerking”

De jurkjes van Soaked In Luxury zijn gemaakt van luxe stoffen en kennen een prachtige afwerking. De details op de jurkjes zijn ontworpen door designers met oog voor perfectie. De jurkjes zijn vrij basic, maar toch stuk voor stuk uniek en stijlvol.

Je shopt Soaked In Luxury jurkjes online via Jurkjes.nl. Via deze pagina kom je op alle jurkjes van dit fijne label. De jurkjes zijn geschikt voor iedere gelegenheid en daardoor onmisbaar in je garderobe. Met een blazer erover draag je de jurkjes naar kantoor, met hoge hakken naar een feestje en met leuke sandalen op vakantie.

De jurkjes zijn erg aantrekkelijk, doordat de prijs-kwaliteitsverhouding extreem gunstig is. De jurken zijn betaalbaar en van prachtige kwaliteit: that’s what a girl wants! Interesse? Neem een kijkje op de pagina met Soaked In Luxury jurken. Veel plezier met shoppen!

Soaked In Luxury jurkjes | Jurkjes.nl

 

Lees ook