1. Home
  2. Inspiratie
  3. Preview: Maison Martin Margiela voor H&M

Preview: Maison Martin Margiela voor H&M

Door Admin - Dinsdag 28 Augustus 2012 | 15:38

Toen het bekend werd dat Maison Martin Margiela een collectie zou gaan ontwerpen voor H&M sloeg ons hart over maar bij dit laatste nieuws hadden we het echt even niet meer. Het eerste beeld van de Maison Martin Margiela voor H&M collectie is uitgelekt!

Eindelijk kunnen we een echte Maison Martin Margiela bezitten zonder daarvoor krom te hoeven liggen en wat een fijne preview hebben we voor je. De foto is gescand uit de Franse ELLE, die nog niet in de winkels ligt, dus het is echt een exclusieve preview.

De foto toont een rode asymmetrische jurk zonder mouwen met een mooi gedrapeerde voorzijde. Hebben? Dan moet je toch nog even wachten. De Maison Martin Margiela voor H&M collectie zal op 15 november in de H&M winkels liggen.

‘Maison Martin Margiela is een van de meest toonaangevende en invloedrijke modehuizen van de afgelopen drie decennia. Ik ben zo enthousiast dat modeliefhebbers over de gehele wereld dankzij deze sterke samenwerking de gelegenheid krijgen om de bijzondere ontwerpen van Maison Martin Margiela te dragen,’ zei Margareta van den Bosch, creatief adviseur bij H&M.

Bekijk de foto van de jurk hieronder. Zou jij iets van Maison Martin Margiela voor H&M willen hebben?

Maison Martin Margiela voor H&M | Eerste beeld van collectie

Lees ook