1. Home
  2. Inspiratie
  3. Denk groen, draag blauw met Conscious Denim

Denk groen, draag blauw met Conscious Denim

Door Merel Van Hees - Vrijdag 19 September 2014 | 09:00

Ook dit jaar weer komt H&M met de Conscious Denim collectie for a more sustainable fashion future. Op 2 oktober introduceert H&M de collectie gemaakt van duurzamere materialen met moderne pasvormen en er wordt gebruik gemaakt van een duurzamer productieproces. Dit jaar staat de collectie in het teken van, jawel, indigoblauw!

De slogan van dit jaar luidt dan ook ‘’Denk groen, draag blauw met Conscious Denim bij H&M’’. De collectie omvat verschillende kledingstukken die laten zien dat duurzaamheid, kwaliteit en prachtige items samen een top combinatie zijn.

De collectie is gemaakt voor dames, heren én kinderen. Van skinny jeans tot een donkerblauw denim jack, er is voor ieder wat wils. Ook kun je dé musthave van dit najaar shoppen: de joggerjeans! Dit is een spijkerbroek maar dan gemaakt van tricot. De kleur en wassing is dus niet te onderscheiden van een jeans maar voelt net zo zacht als een sweatpants. Voor kinderen komen ze met super hotte tuinbroeken. Hebben!

Ieder item is voorzien van een hangtag waarop de duurzame eigenschappen staan beschreven. Deze zijn opgesteld door Jeanologia. Zo weet jij precies waar jouw item vandaan komt en hoe deze gemaakt is.

De collectie zal wereldwijd in circa 1000 winkels voor dames en 700 winkels voor heren te koop zijn. Daarnaast kun je de items natuurlijk ook gewoon online shoppen.

Wil je meer weten over deze fantastische collectie? Kijk dan op www.hm.com/conscious

Conscious Denim | Jurkjes.nl

 

 

Lees ook