1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Only

Merk in de spotlight: Only

Door Michelle Laros - Maandag 10 Maart 2014 | 14:56

only-collectie
Spijkerstof is tijdloos, kan makkelijk gecombineerd worden en wie kan dit nu beter dan het vrouwelijke jeansmerk Only?! Als je Only zegt, zeg je Scandinavisch, hip, jong, vrolijk, trendy, tijdloos en vooral jeans. Het Deense merk staat bekend als een authentiek vrouwelijk jeansmerk met een rauw randje en een echte urban and city girl attitude. Dit voorjaar komt denim weer helemaal terug dus tijd om je garderobe te vullen met Only; dit is merk in de spotlight.

Het merk

Tot op de dag van vandaag heeft Only meer dan 900 winkels in Europa, China en het Midden-Oosten. Het bestseller merk is een familiebedrijf met kleding opgericht in Ringkøbing dat een Deens stadje is. Only streeft ernaar om een van de belangrijkste vrouwelijke jeansmerken te zijn. De ontwerpen zijn voor de jonge en trendy vrouw die haar persoonlijkheid wil uiten door middel van mode.

Collectie Only

De collecties zijn speels met verschillende contrasten. Het Deense merk zoekt een balans tussen mannelijke rauwheid en vrouwelijke verfijnde elegantie. Only is een everyday-life brand maar zeker ook goed voor een adventure night. Je vind er de leukste jurkjes, tuniekjes en shirts voor een avondje stappen maar ook voor school en je bijbaan. In de kleding van Only kom je altijd stoer, vrolijk en vrouwelijk voor de dag, wat je ook gaat doen..

Spring and Summer 2014

Strepen zijn het nieuwe zwart en we verwachten nog veel flowery prints en must-have items in de nieuwe spring and summer collectie van 2014. Geel, paars en roze zijn een aantal kleuren die de collectie karakteriseren en zorgen voor een perfectly loud summer. Spijkerstof zal uiteraard de leidraad in de collectie zijn.

Nieuwsgierig geworden naar het populaire jeansmerk Only? Neem dan snel een kijkje op onze pagina met jurkjes en ontdek dit verrassende merk! Bekijk ook de video van hun laatste campagne hieronder.

Lees ook