1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nelly.com viert 10e verjaardag met Leighton Meester

Nelly.com viert 10e verjaardag met Leighton Meester

Door Michelle Laros - Dinsdag 18 Februari 2014 | 09:25

Nelly.com viert haar 10de verjaardag en daarmee pakken ze flink uit en wel te verstaan in Hollywood style. Om het feestje helemaal compleet te maken, viert Nelly haar 10-jarig bestaan met onze favoriete Gossip Girl; Leighton Meester. Ze zal te zien zijn in de nieuwe campagne van de spring/summer collectie van Nelly.com.

Leighton Meesters echte doorbraak kwam vanaf het moment dat ze in Gossip Girl als Blair Waldorf te zien was. Naast haar leventje als actrice is ze ook bezig met een zangcarrière. Druk, druk, druk zou je zeggen, maar voor Leighton kan het nog wel een tandje meer. Want ze werkt maar al te graag mee in de spiksplinternieuwe campagne van Nelly.com: “It’s impressive what Nelly has accomplished in 10 years and i’m honored to be a part of their journey”.

Leighton past precies in het beeld wat Nelly wil uitstralen; young, fun & confident. Deze Nelly girl heeft haar eigen outfits mogen uitkiezen. Haar favorieten komen uit de Nelly’s SS14 collectie. We kunnen een vleugje Blair Waldorf, een vleugje sporty chic en lekker veel rock ’n roll glamour verwachten in deze nieuwe collectie.

Nelly.com staat bekend om haar prachtige musthave fashion items. Dus ook deze collectie mag je niet missen in je garderobe. Maar heb nog heel even wat shopgeduld want de collectie verschijnt pas vanaf 24 februari online. Al zin om je spring/summer collectie bij elkaar te zoeken en kun je toch niet wachten om te checken wat deze Gossip Girl voor ons in petto heeft? Klik hier om een kijkje te nemen bij Nelly.com behind the scenes.

nelly-leighton-meester2

nelly-leighton-meester1

Lees ook