1. Home
  2. Inspiratie
  3. #NellyEpicSpring

#NellyEpicSpring

Door Arantxa Brammerloo - Dinsdag 10 Maart 2015 | 10:26

NellyEpicSpring

Nu de lente weer in aantocht is, ben je natuurlijk op zoek naar outfitinspiratie volgens de laatste voorjaarstrends. Nelly.com – zonder twijfel één van de leukste webshops – heeft daarom iets nieuws: #NellyEpicSpring! Zes internationale bloggers, Kaapstad en Nelly’s beste lentemusthaves… Do we need to say more!?

#NellyEpicSpring

De trends voor lente/zomer 2015 zijn inmiddels bekend (pastel, platforms, seventies!), dus de volgende logische stap is het uitbreiden van je garderobe. Het is weer tijd om te shoppen! Nelly is samen met zes populaire modebloggers de uitdaging aangegaan om de leukste voorjaarsmode uit te kiezen. Alle musthaves zijn te vinden in het lookbook, maar je kunt de aankomende twee weken ook styletips en nieuwe items bekijken via Nelly’s video diaries op Nelly.com en Instagram.

Nelly heeft voor deze bijzondere samenwerking alleen de crème de la crème benaderd. Niemand minder dan Kenza ZouitenLisa OlssonJanni DelérAnnette HagaKira Kosonen en Sandra Willer hebben voor jou de beste lentemusthaves geselecteerd en de resultaten mogen er wezen! De bloggers zijn afgereisd naar Kaapstad voor een geweldige fotoshoot en hebben elk een eigen Spring Shop gekregen, zodat jij makkelijk de voorjaarsselecties van je favoriete bloggers kan shoppen. Ben je nog niet bekend met deze internationale bloggers? Wij stellen ze even aan je voor!

Meet the bloggers

NellyEpicSpring-bloggers
Van links naar rechts: Sandra, Janni, Lisa, Annette, Kenza en Kira.

Sandra Willer
De 18-jarige Sandra Willer van Blogs By Sandra is een studente en fashionblogger uit Denemarken. Ze is de jongste uit de groep, maar heeft daarom misschien juist de meest verfrissende items geselecteerd. Pasteltinten, wit, zwart, printjes, sneakers…Sandra brengt de coolste items van dit seizoen moeiteloos op één plek.

Janni Delér
De 24-jarige Janni Delér, winnares van de Finest blog award (categorie “Newcomer of the year“), is een modeblogger uit Zweden. De blondine heeft niet alleen een enorm gevoel voor mode, ze houdt ook van reizen en combineert die twee het liefst zo vaak mogelijk. In de Spring Shop van Janni zien we veel vrolijke kleuren, sneakers en accessoires terug.

Lisa Olsson
De 20-jarige Lisa Olsson is een bekende blogger uit de Zweedse I’m Next bloggergroep, een groep met de vijf meest invloedrijke bloggers van Zweden. Ze weet als geen ander items moeiteloos te combineren en rockt de parisienne-chic-look perfect. Deze dame is voor velen ongetwijfeld een grote inspiratiebron en we verwachten nog veel van haar te zien! Als je op zoek bent naar chunky heels, pasteltinten en bijpassende accessoires, breng dan een bezoekje aan Lisa’s Spring Shop.

Annette Haga
Annette Haga (24) is een Noorse blogger/moderedactrice op stylista.no en de oprichtster van Nette Nestea, een van de meest populaire blogs in Noorwegen. Annette’s favoriete musthaves voor de lente zijn trenchcoats, pastelkleuren en basics in de vorm van een bodycon of co-ords (twee losse kledingstukken die perfect bij elkaar matchen).

Kenza Zouiten
De Zweedse/half Marokkaanse is nog maar 23 lentes jong, maar heeft nu al het meest bekeken Zweedse blog allertijden! Verder is ze de oprichtster van het kledingmerk Ivy Revel, is ze actief als model voor Elite Model Management in Parijs en heeft ze meegedaan aan Let’s Dance 2014. In Kenza’s Spring Shop vind je vooral chuncky heels, kleding met vrolijke printjes, zwart en wit.

Kira Kosonen
Kira (28) woont in Finland en gaat binnenkort modemarketing studeren in Helsinki. En ze blogt ook nog eens voor ELLE Finland! Een ware fashionista dus. In de Spring Shop van Kira vind je veel pastelkleuren en…zwart. Waarom? Kira: “Omdat elke vrouw wel eens kampt met een kledingcrisis en met zwart is het moeilijk om de plank mis te slaan”.

Bekijk de Spring Shops, lookbooks en shoots van de bloggers in Kaapstad hier en laat je inspireren door #NellyEpicSpring!

Lees ook