1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: Nelly

Webshop in de spotlight: Nelly

Door Moniek Linssen - Zaterdag 23 Augustus 2014 | 10:00

nelly-webshop

Deze mag absolúút niet ontbreken in het lijstje van belangrijke webshops. Nelly.com is een grote webshop waar je echt van alles kunt shoppen: voor vrouwen en mannen vind je er de beste kleding. Zelfs cosmetica en schoenen zijn verkrijgbaar via Nelly!

Cijfers & weetjes
Natuurlijk begon het niet allemaal meteen zo groots. De Zweedse webshop begon in 2003 en verzond destijds alleen binnen eigen land. Dit groeide steeds verder uit, waardoor er vanaf 2013 wereldwijd besteld kan worden. Op het moment verkoopt Nelly maar liefst meer dan 850 verschillende merken en er komen iedere dag wel 300 nieuwe artikelen online, wow!

De webshop
Nelly richt zich op jongvolwassenen – vrouwen én mannen – tussen de 18 en 35 jaar en verkoopt om deze reden vooral heel veel kleding volgens de laatste trends. De shop verkoopt niet alleen de duurdere merken als Michael Michael Kors en J Brand maar ook de betaalbare zoals Vila, Club L en hun eigen merk NLY. Hierdoor kan echt iedereen een mooi item vinden bij Nelly.

Cocktailjurkjes
Wij zijn natuurlijk helemaal fan van jurkjes. Laat het nou net zo zijn dat je bij Nelly de meest leuke varianten kunt shoppen. Zo zijn de cocktailjurkjes werkelijk te gek! Voor een avondje stappen of een date night, is hier het perfecte jurkje te scoren. Onze favorieten?

nelly-jurkjes

Van links naar rechts: Kiss The Sky € 17,99 | Te Amo € 26,95 | Oneness € 13,95

Shop hier alle Nelly-jurkjes.

Lees ook