1. Home
  2. Inspiratie
  3. Must visit: Résidence de la mode

Must visit: Résidence de la mode

Door Shelley Beekman - Maandag 04 November 2013 | 11:31

résidence de la mode

Dit jaar viert Résidence de la mode in Den Haag haar vijfde verjaardag. Afgelopen weekend was de feestelijke opening van dit jaarlijks terugkerende evenement en wij van Jurkjes.nl waren daarbij! Er zijn modeshows, tentoonstellingen en exclusieve pop-up stores en nog veel meer waar je t/m 10 november van kunt genieten! Genoeg te doen voor de echte modeliefhebber dus.

Wat is Résidence de la mode?

résidence de la modeTijdens Résidence de la mode biedt gemeente Den Haag ontwerptalenten uit heel Nederland een platform om hun creaties te laten zien aan het grote publiek. Door middel van een wandelroute die door de hele stad loopt, kan je als bezoeker alle exposities en tijdelijke pop-up stores langsgaan. Behalve kijken zijn er ook verschillende workshops waar je aan kan deelnemen.

Omdat er bij modestad van Nederland niet meteen aan Den Haag wordt gedacht, organiseert gemeente Den Haag in samenwerking met de Dutch Fashion Foundation dit super leuke evenement. Leegstaande panden in de binnenstad van de stad worden omgetoverd tot tijdelijke pop-up stores waar exclusieve items van verschillende designers worden verkocht.

 

Afgelopen vrijdag was er een feestelijke borrel waarmee de Résidence de la mode officieel is begonnen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een kijkje nemen tijdens dit mode evenement? Je kunt op de website: www.residencedelamode.nl alle informatie vinden over de verschillende activiteiten.

Hier zijn alvast wat foto’s van de concept-store op de Prinsestraat waar de officiële opening plaatsvond.

résidence de la mode

résidence de la mode

résidence de la mode

Lees ook