1. Home
  2. Inspiratie
  3. MS Mode viert haar 50ste verjaardag

MS Mode viert haar 50ste verjaardag

Door Michelle Laros - Donderdag 08 Mei 2014 | 14:15

ms-mode-50-jaar

Happy birthday to.. MS mode! Wij vieren feest met het internationale fashion brand voor de curvy lady omdat zij 50 jaar bestaan. Dit vieren zij natuurlijk niet onopgemerkt. Omdat ze jarig zijn geven zij een cadeautje weg waar we een jaar lang zoet mee zijn. Wat je moet doen? Hint, hint: ‘Shop till you Drive’.

Omdat 50 jaar niet niks is, zijn zij een bijzondere samenwerking aangegaan met het automerk ŠKODA. Je hoort het al aankomen; Yes! Ms Mode geeft 50 vrouwen in Europa -laat dat nu net jij zijn- een jaar lang een auto cadeau. En om deze vierwieler te winnen zal je eerst 50 euro moeten besteden. Dan blijkt wel weer dat 50 jaar bewijst: hoe ouder, hoe gekker..

Curvy ladies opgelet; je kunt je outfit shoppen in een van de MS Mode shops maar als je meteen je slag wil slaan -wat we goed kunnen begrijpen- kun je ook online terecht. En zou het niet geweldig zijn als je dan ook nog een jurk shopt of misschien wel twee waar de winnende code van de ŠKODA op valt?

Je wil natuurlijk wel wat shoppen waar je ook wat aan hebt en wat bij je past. Ms Mode laat vrouwen met een maatje meer goed voelen over wie zij zijn en hoe zij eruit zien. Comfort, een vleugje glamour en een eerlijke prijs zijn de belangrijkste kenmerken die zij hebben.

Overigens is MS Mode niet de enige shop met grote maten jurken. Als je liever je jurk ergens anders shopt kan dat natuurlijk ook bij X-Two, Violeta by Mango, Ulla Popken, Sheego, Whkmp’s Great Looks en Junarose. Zij verkopen ook prachtige grote maten jurken. En ben je hierna nog steeds niet uitgeshopt: klik hier voor de pagina met grote maten jurken.

En dan nu Shop till you Drive!

Lees ook