1. Home
  2. Inspiratie
  3. Groot nieuws voor dames met een maatje meer

Groot nieuws voor dames met een maatje meer

Door Michelle Laros - Donderdag 20 Maart 2014 | 10:15

violeta-mango

Ladies opgelet want Mango is on fire! Na de launch van een prachtige mannencollectie zijn nu ook de vrouwen met beautiful curves aan de beurt. Mango heeft er namelijk een plus-size zus bij onder de Spaanse naam ‘Violeta by Mango’

Je hoeft niet bang te zijn dat je hier niet kunt slagen want de plus-size collectie bestaat uit meer dan 400 producten! En wat nog mooier is, vanaf nu kun jij er ook uitzien als een echte Mango Madam. Want de klassieke stijlvolle basic kleding van het Spaanse label zie je helemaal terug in de plus-size collectie. 

Bij Violeta shop je, zoals we Mango niet anders kennen, de complete look. Van broeken, tops, jurken, jassen en rokken tot bijpassende accessoires. Elke maand zullen er nieuwe items toegevoegd worden aan de collectie. En omdat het speciaal voor de vollere vrouw is, zijn er ook schoenen met een bredere fit en gaat de kleding tot maat 52.

Sexy, modisch en ultravrouwelijk zijn de woorden die het merk typeren. De kleding heeft fijne stoffen met mooie kleuren en veel diversiteit. Violeta is extreem flatterend en curve friendly. Ze hebben niet voor niks de slogan ‘It suits me and I like it’. De collectie smaakt -wat ons betreft- naar meer! Bekijk hieronder de prachtige collectie uit het lookbook van ‘Violeta by Mango’.

Als je graag de jurkjes van het modemerk wil shoppen, kan dat vanaf nu ook online. Klik, klik!
Tip: als je nieuwsgierig bent naar meer jurken, kijk dan eens op de pagina voor grote maten jurken.

violeta-mango1
violeta-mango2 violeta-mango3 violeta-mango4 violeta-mango5 violeta-mango6

Lees ook