1. Home
  2. Inspiratie
  3. WINNEN: shoptegoed t.w.v. € 75,-!

WINNEN: shoptegoed t.w.v. € 75,-!

Door Arantxa Brammerloo - Woensdag 27 Mei 2015 | 11:40

winnen-75-shoptegoed

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Heb jij ook zo’n zin om te shoppen en ben je op zoek naar een nieuw jurkje of een compleet nieuwe outfit? Let dan goed op, want wij hebben een superleuke winactie. Doe mee en maak kans op shoptegoed t.w.v. € 75,- van een (web)shop naar keuze!

Niet geschoten is altijd mis

Wil jij ook naar hartenlust shoppen bij je favoriete winkel? Dan is dit je kans! Wij hebben een enquête voor je opgesteld waarbij je kans maakt op shoppingtegoed t.w.w. € 75,-. Het thema van dit onderzoek is “jurkjes & bruiloften” en we gebruiken de resultaten om inzicht te krijgen in jullie shopgedrag. Doe mee en wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar van deze mooie prijs!

Wat moet je doen?

1. Meedoen? Vul dan vóór 4 juni 2015 de enquête HIER in.
2. Vul aan het einde van de enquête je gegevens in.
*
je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaar.

In totaal ben je ongeveer 5 minuten bezig met het invullen van de enquête en het leuke is dat je ook nog eens kans maakt op een mooie prijs. Win-win situatie dus! Wees er wel snel bij, want je moet ‘m voor 4 juni hebben ingevuld. De winnaar van het shoptegoed wordt binnenkort bekend gemaakt, dus hou ons blog en onze Facebookpagina goed in de gaten!

Wat zou jij kopen van € 75,- shoptegoed?

Lees ook