1. Home
  2. Inspiratie
  3. Wehkamp Wannahaves + Winnen!

Wehkamp Wannahaves + Winnen!

Door Marise Doeve - Zondag 12 April 2015 | 09:00

Win nu 100 euro shoptegoed

De zon heeft zich deze week eindelijk weer even goed laten zien en dat smaakt naar meer! Natuurlijk betekent dat ook dat we zin krijgen in shoppen, héél veel shoppen, maar helaas laat de portemonnee dat niet altijd toe. Dat weten ze bij Wehkamp.nl maar al te goed en daarom krijg je nu 5 dagen lang heel veel korting op meer dan 70.000 Wannahaves!

Wannahaves 2015

Want stiekem is het leukste aan het voorjaar toch wel dat je dat nieuwe jurkje of die mooie nieuwe top kunt dragen (lees: showen). Dit jaar investeren we het liefst in mooie denim items zoals een leuk denim shirt, A-lijn rok of natuurlijk – onze favoriet – de denim jurk. Ook streepjes doen het dit jaar weer goed, of het nou in de vorm van een top, jurk of leuke accessoire is.

Maar met stip op nummer één zetten wij toch echt de maxi. Hoewel je in Nederland nooit weet wanneer het blote benen weer is, kan de maxi altijd. Voor de wat frissere dagen met een panty eronder (ziet niemand!) en voor de wat warmere dagen met leuke slippertjes eronder. Oh, en dat excuus dat je op de fiets naar je afspraak moet is geen excuus meer. Hier vertellen we precies hoe je -ook met die maxi- de fiets te lijf gaat.

20% korting en € 100 winnen

Maar goed, bij Wehkamp krijg je nu dus t/m 16 april 20% korting op heel veel dames-, heren- en kindermode. Dus als je dan toch op zoek gaat naar die nieuwe voorjaarsgarderobe, dan kun je dat het beste bij Wehkamp doen tijdens de Wannahave Days. En om het nog iets leuker voor je te maken mogen wij van Wehkamp een giftcard van maar liefst € 100,- verloten onder onze volgers. Het enige dat je hoeft te doen is Jurkjes.nl en Wehkamp.nl te liken op Facebook en ons hier te vertellen wat jouw favoriete Wannahaves zijn.

Klik hier om mee te doen!

Lees ook