1. Home
  2. Inspiratie
  3. Curvy is beautiful

Curvy is beautiful

Door Michelle Laros - Zaterdag 22 Februari 2014 | 10:00

grote-maten-jurkjes
Waarom al die slechte diëten volgen, om er net zo uit te zien als al die gephotoshopte reclamemodellen als je er met een maatje meer ook fantastisch uit kunt zien? Tegenwoordig zijn er gelukkig steeds meer merken die rekening houden met de plus size vrouw. Geen zorgen dus, met een maatje meer zie je er net zo fabulous uit.

Als je door de stad heen loopt is het zoeken naar een gepaste winkel soms nog een probleem. Heel veel winkels verkopen geen grote maten, maar gelukkig is het online shoppen een stuk makkelijker. Merken als Sheego, Ulla Popken, Whkmp’s Great Looks en Junarose zijn bijvoorbeeld grote maten merken en staan zeker niet stil in de tijd.

Het is trouwens allang niet meer zo dat dames met een maatje meer zich in vormloze kleding moeten verstoppen. Pas wel op dat je niet te kleine, te korte of te strakke kleding draagt. Je wilt niet dat je buik zichtbaar is voor heel de wereld wanneer je in de supermarkt een pot tomatensoep van de bovenste plank pakt. Ga creatief om met je mooie vrouwelijke vormen en accentueer vooral je pluspunten. Hierdoor voel je je beter, gelukkiger en zie je er zeker weten ook beter uit want big is beautiful!

Zoek je toevallig nog een mooie jurk? Klik dan eens hier voor grote maten jurken.

Lees ook